Ευχαριστήριο της ΚΕΠΑ για την Εύηχη Πόλη

kepa prog

Ο Πρόεδρος, Γιώργος Σοφιανίδης , το Δ.Σ και η Δ/νση της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης Δήμου Βέροιας , μετά την πραγματοποίηση του έβδομου κατά σειρά Μουσικού Φεστιβάλ « Βέροια εύηχη πόλη», επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους παρακάτω, φορείς και ιδιώτες, οι οποίοι, με τη συνεργασία και με τη συνδρομή τους , βοήθησαν, ώστε, η Βέροια να γίνει «εύηχη πόλη»

Την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης , κα Έλλη Χρυσίδου, αρμόδια για τη Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, για την άριστη συνεργασία. Ακολούθως τον Μαέστρο αυτής κύριο Χάρη Ηλιάδη- Αρχιμουσικό , τον κ. Γρίμπα Χρήστο – καλλιτεχνικό συντονιστή της Ορχήστρας και όλους τους μουσικούς που συμμετείχαν στη συναυλία κλασικής μουσικής, στο πλαίσιο του φεστιβάλ.
Τους Δημάρχους :
Νάουσας , Κουτσογιάννη Νικόλαο
Αλεξάνδρειας , Παναγιώτη Γκυρίνη
Πέλλας, Στάμκο Γρηγόριο
Έδεσσας, Γιάννου Δημήτριου
Σκύδρας , Ιγνατιάδου Κατερίνα για την θετική ανταπόκριση στο αίτημα για προβολή του φεστιβάλ στα όρια των Δήμων τους
Τον Αντιδήμαρχο Νάουσας , κο Μάντσιο Δημήτριο, αρμόδιο σε θέματα Πολιτισμού , για την πολύτιμη βοήθεια σε θέματα προβολής .
Τους Προέδρους των τοπικών Κοινοτήτων Βεργίνας και Μακροχωρίου , Μανώλη Εμμανουηλίδη και Βαλάντη Κεχαίδη , για την άριστη συνεργασία και το προσωπικό ενδιαφέρον που επέδειξαν , για τις εκδηλώσεις της περιοχής τους.
Την Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας , Γκόγκα Ελένη , συντονίστρια των εθελοντών , πρόθυμη και πάντα παρούσα!
Τους Αντιδημάρχους Βέροιας , Λαζαρίδη Άρη (τεχνικών ) και Παπαδόπουλο Βασίλη (καθαριότητας) για την ουσιαστική συμβολή τους στην οργάνωση του φεστιβάλ.
Τον κύριο Καγκελίδη Αντώνη , Πρόεδρο του Συλλόγου Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς» , για τη συνεργασία και τις διευκολύνσεις.
Τον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Διονύση Κουλουριώτη για τη βοήθεια σχετικά με τη συναυλία Μακροχωρίου
Την προισταμένη ΙΖ' Εφορείας Κλασικών και Προϊστορικών Αρχαιοτήτων, κα Κοτταρίδη Αγγελική και τους αρχαιολόγους Γραικό Ιωάννη , Χειμωνοπούλου Μαρία, Πουλακάκη Νεκτάριο, Κοντογουλίδου Εύα και Νικολαίδου Κατερίνα για την άριστη συνεργασία και την πολύ καλή επικοινωνία .
Το Μηχανικό του Δήμου Βέροιας, κύριο Σάββα Θεοδωρίδη , για τις πολλαπλές διευκολύνσεις.
Το τμήμα Τροχαίας Βέροιας και ιδιαίτερα τους κυρίους Καλογερόπουλο Ανδρέα , Διοκητή και Νιώπα , Υποδιοικητή.
Τον κο. Μητρόπουλο Βαγγέλη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βεργίνας «Αιγές» για τη βοήθεια σχετικά με τις συναυλίες της Βεργίνας.
Την κα Όλγα Χολέβα , Πρόεδρο του Συλλόγου Ντόπιων Μακροχωρίου για τη βοήθεια σχετικά με τη συναυλία στο Μακροχώρι .
Τους Αντώνη Βιγκάτο , Μαέστρο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Βέροιας , Πέτρο Ρίστα , Μαέστρο – καθηγητή κιθάρας του Δ.Ω.Β., Δήμητρα Μητρέντση , δασκάλα μουσικοκινητικής αγωγής της Κ.Ε.Π.Α., Πασχάλη Γαβριηλίδη , υπέυθυνο τμημάτων Ζωγραφικής Κ.Ε.Π.Α. και Ελένη Κολιάδη , δασκάλα πιάνου Δ.Ω.Ν για την άμεση ανταπόκριση , το μεράκι τους , με απτά αποτελέσματα που τους δικαιώνουν~ . Επίσης τους μαθητές που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις!
Τον Π.Γ.Σ. Βέροιας «Ο Προμηθέας» και ιδιαίτερα τον Μαέστρο κύριο Κολοκοτρώνη Μιχάλη, πάντα παρόντες!

Επίσης τους χορηγούς

Τον Πολυχώρο «Ελιά» και ιδιαίτερα τους κυρίους Στέργιο Ζιαμπούλη, Κατερίνα Πολιτίκου και Χρήστο Μπήκα για τη χορηγία γευμάτων και ποτών . Επίσης όλο το προσωπικό του πολυχώρου, για την ευγένεια και την άριστη εξυπηρέτηση .
Τον κύριο Μάκη Αναγνωστόπουλο , ιδιοκτήτη της «Ολυμπιάδα» Βεργίνα , για τη χορηγία γευμάτων και την άριστη εξυπηρέτηση.
Το καφέ «FLORETTA" και τον κύριο Βασιλειάδη Βαγγέλη , για τη χορηγία ποτών και τη φιλοξενία σχημάτων.

Επιπλέον
Τα τοπικά Μ.Μ.Ε
Τους εθελοντές του Φεστιβάλ, μικρούς κ μεγάλους αλλά και κάθε έναν ξεχωριστά, που με τον τρόπο του συνεισέφερε στην επιτυχία της διοργάνωσης

Τέλος ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο μουσικό κάλεσμα και υπόσχεται να δροσίσει τα καλοκαιρινά βράδια τους, με τον κύκλο ανοικτών εκδηλώσεων «Νότες Δροσιάς»! Και του χρόνου!