Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Βέροιας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2015 ο ετήσιος χορός της Θρακικής Εστίας Βεροίας, στην αίθουσα του Music Hall Σείριος, στο Μακροχώρι Βεροίας, από μέλη και φίλους του συλλόγου.

Από την Θρακική Εστία Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Η εκδήλωση άρχισε με τα παιδιά των χορευτικών τμημάτων (νηπίων και εφήβων) που παρουσίασαν χορούς της Θράκης με την επίβλεψη του χοροδιδασκάλου κ. Λίτου Σταύρου. Τα παιδιά του χορευτικού άξια απέσπασαν παρατεταμένα χειροκροτήματα από τους θαμώνες για την εμφάνιση τους και τις ευχαριστίες του διοικητικού συμβουλίου.

Τον χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και μέλος μας, κ. Χατζηαθανασίου Τηλέμαχος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ασλάνογλου Στυλιανός και Σοφιανίδης Γεώργιος, ο δημοτικός κ. Παπαγιάννης Γιάννης η κ. Τενεκετζόγλου Ανθούλα και εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του νομού μας.

Το μουσικό σχήμα μετέδωσε κέφι και ζωντάνια με τους ήχους της Θρακιώτικης μουσικής σε όλους τους παρευρισκομένους με αποτέλεσμα η πίστα να είναι συνεχώς γεμάτη από κόσμο που γλεντούσε μέχρι τις 3:30 τα ξημερώματα.

Μετά την πραγματοποίηση της κλήρωσης οι αριθμοί που κερδίζουν είναι οι εξής:
Νο 657 ΤΑΜΠΛΕΤ
Νο 1,300 ΛΑΠΤΟΠ
Νο 1,503 ΤΑΜΠΛΕΤ
Νο 2,569 ΤΑΜΠΛΕΤ

Το μουσικό σχήμα το αποτελούσαν οι: 
Αλιάτσης Βασίλης κλαρίνο, Δεληολάνης Γιώργος κορνέτα, Κοσμίδης Νεκτάριος βιολί - τραγούδι, Κοσμίδου Τασούλα κρουστά - γκάϊντα, Λίτος Γιάννης ακορντεόν.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το χορό μας και τους ευχόμαστε καλή σαρακοστή σε όλους.”