Επιτυχημένος ο χορός της Μίεζας

mieza xoros24

Με επιτυχία διοργανώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο ετήσιος χορός του Μ.Ε.Γ.Σ.Ν. Κοπανού "Η ΜΙΕΖΑ ". Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη βράβευση των παιδιών του συλλόγου, που διακρίθηκαν για τις σχολικές και αθλητικές επιδόσεις τους, Καραγιάννη Βασιλική, Καντσάκη Σοφία, Καντσάδης Γιώργος , Χουρμούζη Ελευθερία, Βαρβέρη Ελένη, Κωστελίδου Ευμορφία, Μάρκου Ντίνα, Σιδηροπούλου Εύα, Βουδουροπούλου Όλγα και αντίστοιχα Δημητριάδου Νένα, Λογγινίδη Γρηγόρη ενώ ακολούθησε η παρουσίαση των τριών χορευτικών τμημάτων του συλλόγου, τα οποία και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκομένους.

Σε επίπεδο θεσμικής εκπροσώπησης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Τελληγιαννίδης Θ., οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Νάουσας κα. Μπαλτατζίδου Θ., κ. Γαϊτανίδης Θ., κ. Αδαμίδης Π., κα. Αραμπατζή Σ. και η κα. Λαζαρίδου Δ., το μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Κοπανού κ. Μπαλτατζίδης Σ., η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λευκαδίων κα. Τομπουλίδου Φ. και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νάουσας κ. Παλαμούτης Ν.

"Πολύ σημαντική ήταν και η παρουσία εκπροσώπων συλλογικών φορέων. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, τη νεοσύστατη Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας, τον πολιτιστικό Σύλλογο Λευκαδίων "ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ", τον Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών, την Εύξεινο Λέσχη Μαρίνας ''Η ΡΩΜΑΝΙΑ'', τον Σύλλογο Ποντίων Ζερβοχωρίου ''ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΝΙΑΤΑ'', τον Αθλητικό Σύλλογο ''ΓΑΣ Κοπανού'', τον Αθλητικό Σύλλογο ΤΑΕ - ΚWOΝ – DO ΄΄ΤΕΤΡΑΘΛΟΝ΄΄ και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Χαρίεσσας, ο οποίος μας ενημέρωσε και για την πολύ σημαντική προσπάθεια που έχει αναλάβει. Το Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στους προαναφερόμενους.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια θα ήθελε να απευθύνει στα παιδιά των τμημάτων τόσο για την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους. Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν και ο χοροδιδάσκαλός μας κ. Γ. Κασαμπαλίδη, που μαζί με τον λυράρη μας Κ. Κακουλίδη έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι καλλιτέχνες: Κώστας Θεοδωσιάδης, Θεόδωρος Κοτίδης, Κούλης Τριανταφυλλίδης, Αλέξης Ζουντουρίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παναγιωτίδης και Δημήτρης Φουντουκίδης τους οποίους, μαζί με τους χορηγούς της εκδήλωσης, ευχαριστούμε ολόψυχα.
Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει δικαιωματικά στους γονείς, στους φίλους και στα μέλη του συλλόγου, τα οποία, έμπρακτα, μας στήριξαν και σε αυτήν την εκδήλωση μας" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.