Την Τσικνοπέμπτη ο χορός του Συλλόγου Μικρασιατών

Ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, όπως κάθε χρόνο, πιστός στην τήρηση του εθίμου της Τσικνοπέμπτης διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κοσμικό κέντρο «ΣΕΙΡΙΟΣ» ΣΤΟ Μακροχώρι Βέροιας.

Στην ανακοίνωση ο σύλλογος αναφέρει: "Ένα ξεχωριστό γλέντι σύμφωνα με τις μαρτυρίες αυτών που έρχονται κάθε χρόνο. Το μενού και τα απεριόριστα ποτά όλα μόνο με 16 ευρώ , το καλλιτεχνικό αποκριάτικο πρόγραμμα που ετοιμάζουν οι χορευτές των τμημάτων του συλλόγου, αλλά και το μουσικό πρόγραμμα που εφέτος ανανεωμένο από τους «Μελορυθμούς», εγγυώνται ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα.

Η μελωδικές φωνές της Έλενας Μουδίρη-Χασιώτου και του χοράρχη του συλλόγου Ιορδάνη Κουτσιμανή (ούτι) στα Μικρασιάτικα με σολίστα στο βιολί και ποντιακή λύρα Αντώνη Καλατή, του Νίκου Τσαγκαλίδη στο δημοτικό και ποντιακό πρόγραμμα με σολίστα στο κλαρίνο Τριαντάφυλλο Ασσαρτζή ,το κανονάκι, τα πλήκτρα, τα τουμπερλέκια, ντέφια, μπεντίρ, νταούλια, κουτάλια ,ζίλια και οι πολλές εκπλήξεις με δώρα μοναδικά, θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις για γλέντι από όλη την Ελλάδα. Ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.

Προσκλήσεις διατίθενται στα τηλ.: 6974938713, 6977460574, 6944041040

Γιατί όπως έλεγαν οι παλιοί, αν πετύχει η Αποκριά θα πετύχει η σοδειά!!! Σας περιμένουμε...".