Ski & Salsa Weekend: Χορευτικό φεστιβάλ στη Βέροια

Το 9th Ski & Salsa Weekend είναι ένα από τα μακροβιότερα χορευτικά φεστιβάλ της χώρας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Βέροια και συγκεκριμένα στο ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ 17-19 Φεβρουαρίου με διάφορα happenings που θα λαμβάνουν χώρα μέσα στο ξενοδοχείο από την Παρασκευή έως και την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου αυτού, καλλιτέχνες (χορευτές, καθηγητές και djs) της latin σκηνής της χώρας αλλά και προσκεκλημένοι από το εξωτερικό, θα βρίσκονται εκεί για να παραδώσουν μαθήματα, να παρουσιάσουν shows και να χορέψουν με τον κόσμο που θα παραβρεθεί ενώ θα υπάρχει και μεγάλη συμμετοχή μαθητών από σχολές χορού της Βέροιας.

Για την παρακολούθηση του φεστιβάλ, αναμένεται να καταφθάσουν στην πόλη μας πάνω από 350 ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές για να συμμετάσχουν.

Όσοι από εσάς θέλετε να παραβρεθείτε σε κάποια από τα happenings του τριημέρου, μπορείτε να επισκεφθείτε το ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ από τις 22.00 στα δύο μεγάλα parties του Ski & Salsa Weekend ή την Κυριακή το μεσημέρι στις 14.00 για το αποχαιρετιστήριο πάρτυ.

Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου θα υπάρχουν shows ενώ οι προσκεκλημένοι djs θα διασκεδάζουν τον κόσμο μέχρι το πρωί στο συνεδριακό χώρο και σε ακόμη μία αίθουσα του ξενοδοχείου. Το πάρτυ του Σαββάτου μάλιστα, πρόκειται να κινηθεί σε καρναβαλικούς ρυθμούς με θεματικά shows, μεταμφιέσεις και διαγωνισμούς στολής με θέμα "The Hippie Hippie Shake" επομένως, περιμένουμε να σας υποδεχτούμε με την ανάλογη ενδυμασία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη reception του ξενοδοχείου ή με τη διοργάνωση μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για προπώληση εισιτηρίων μπορείτε να απευθύνεστε στη διοργάνωση μέσω του παραπάνω email έως και την Παρασκευή.