Επιτυχημένο το 5ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Μικρασιατών στην Άμμο (φωτογραφίες, βίντεο)

Το 5ο Πολιτιστικό Αντάμωμα Μικρασιατών πραγματοποίησαν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Άμμου και Μικρασιατών Ημαθίας, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στο γήπεδο Άμμου. Ήταν μια βραδιά με χρώμα παραδοσιακό που ικανοποίησε τον κόσμο που κατέκλυσε το γήπεδο της Άμμου.

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης, χαιρετισμό απηύθυναν οι πρόεδροι των δύο συλλόγων και στην συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικά αναμνηστικά στους συμμετέχοντες συλλόγους.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2016

Χόρεψαν τα μικρά τμήματα των συλλόγων Άμμου και Μικρασιατών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Θρακιωτών Μικρασιατών Κοιλάδας Δήμου Κοζάνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Γεωργίου.

Η ορχήστρα «Μελωρυθμοί» Ημαθίας και η τραγουδίστρια Κατερίνα Λαγιώνη ξεσήκωσαν τους θεατές με τις μουσικές επιλογές τους. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στην παράδοση, με εκλεκτά εδέσματα, ποτά και χορό έως αργά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Ασλάνογλου, μέλος του συλλόγου, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κος Ορφανίδης και κα Μπαλτατζίδου, η εκπρόσωπος του συλλόγου Μίεζα Κοπανού κα Τσακίδου, εκπρόσωποι του συλλόγου Ευστάθιος Χωραφάς Πατρίδας κος Καγκελίδης και κος Μεϊμαρίδης, ο επίτιμος πρόεδρος Μικρασιατών κος Τσαμπουλατίδης, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας κα Ουσουλτζόγλου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Τεληγιαννίδης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια και ο κος Εμμανουηλίδης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά. Οι τυχεροί κέρδισαν ένα ταξίδι στο Βουκουρέστη προσφορά του Vergina Travel, μια τηλεόραση κι ένα ξύλινο παγκάκι.

Η εκδήλωση τελέστηκε με την αρωγή της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.