Νάουσα: Το πρόγραμμα προβολής ταινιών

 

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας αγαπάει το σινεμά και προσφέρει τη δυνατότητα στους φίλους του να παρακολουθήσουν υπέροχες ταινίες πρώτης προβολής με μοναδική ποιότητα εικόνας και το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη τη χώρα!

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Νάουσας έχοντας πάντοτε ως γνώμονα να προσφέρει ποιοτική ψυχαγωγία με το χαμηλότερο δυνατό κόστος καθιερώνει το φθηνότερο εισιτήριο σε όλη την Ελλάδα. Για τις ταινίες 2D ισχύει γενική είσοδος 5€, ενώ για τις 3D το εισιτήριο είναι 6€, ενώ υπάρχει μειωμένο στα 4€ για τους μικρούς μας φίλους και τους πολύτεκνους. Η είσοδος είναι ελεύθερη στα ΑΜΕΑ.

Στο κτίριο ΕΡΙΑ 
Τηλ. Επικοινωνίας: 6939294289

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ - THE BABADOOK
ΘΡΙΛΕΡ ΤΡΟΜΟΥ | Κατάλληλη άνω των 15 ετών | 93'
Από 23 έως και 29 Απριλίοθυ προβολές στις 9μμ.

Η μητέρα και ο μικρός της γιος είναι οι τραγικοί πρωταγωνιστές της εφιαλτικής εμπειρίας που προσφέρει το «The Babadook». Η τραγικότητα των χαρακτήρων διαφαίνεται από νωρίς όταν πληροφορούμαστε ότι η γέννηση του γιου συνέπεσε με τον θάνατο του πατέρα του σε τροχαίο την ώρα που μετέφερε τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για τη γέννηση του παιδιού τους. Από εκείνη τη στιγμή η ζωή της μάνας και του γιου είναι συνώνυμο του δράματος αφού καθίσταται προφανές ότι η μητέρα δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ του χαμού του άντρα της ενώ το συμβάν έχει αφήσει πασιφανή σημάδια και στον πιτσιρικά. Η προβληματική συμπεριφορά του τόσο εντός του σπιτιού όσο και στο κοινωνικό περιβάλλον είναι το αποτέλεσμα του οδυνηρού συμβάντος ενώ η τραγικότητα μεγεθύνεται από τη διαπίστωση ότι δεν έχει γιορτάσει μέχρι σήμερα τα γενέθλια του!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΠΙΤΙ 3D (ΜΕΤΑΓΛ.) - HOME 3D (GR)
ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ | ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ | 95'
Από 30 Απριλίου έως και 6 Μαίου προβολές στις 6μμ.
Κυριακή 3 Μαίου προβολές 12μμ. και 6μμ.

Όταν τα μέλη της εξωγήινης φυλής των Μπουβ καταφτάσουν στη Γη, κυνηγημένοι από τον άσπονδο εχθρό τους, θα αποφασίσουν να διώξουν το ανθρώπινο είδος προκειμένου να αναδιοργανώσουν ολόκληρο τον πλανήτη και να τον μετατρέψουν σε νέο τους σπίτι. Ένα πολυμήχανο κορίτσι όμως, η Τιπ, θα καταφέρει να ξεφύγει από την ομηρία των Μπουβ και να βρει, από την πλευρά των εξωγήινων, έναν σημαντικό σύμμαχο, τον ταπεινό Ουπς. Οι δυο γλυκύτατοι φυγάδες, καθώς ξεκινούν για το πιο υπέροχο ταξίδι της ζωής τους, θα συνειδητοποιήσουν ότι γύρω τους διακυβεύονται πολύ περισσότερα από τις επιφανειακές διαγαλαξιακές σχέσεις.

ΑΝΑΡΧΙΑ - CYMBELINE
Περιπέτεια - Δράμα | Κατάλληλη άνω των 15 ετών| 98'
Από 30 Απριλίου έως και 6 Μαίου προβολές στις 9μμ.

Ο Εντ Χάρις πρωταγωνιστεί ως ο αρχηγός μιας συμμορίας μοτοσικλετιστών, εμπόρων ναρκωτικών, που βρίσκονται σε πόλεμο με μια διεφθαρμένη αστυνομία. Η παράνομη σχέση της κόρης του με ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του, θα πυροδοτήσει μια άνευ προηγουμένου τραγωδία. Οι Ντακότα Τζόνσον και Πεν Μπάντγκλεϊ, πρωταγωνιστούν ως οι νεαροί Ιμογένη και Πόστουμο. Δίπλα τους, ο Ίθαν Χοκ, στο ρόλο του δόλιου Ιάκιμου, βάζει στοίχημα με τον Ποστουμο ότι μπορεί να ξελογιάσει την Ιμογένη.

ΟΙ ΕΚΔΙΚΗΤΕΣ, Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ULTRON - THE AVENGERS, AGE OF ULTRON
Περιπέτεια - Φαντασίας| Κατάλληλη άνω των 12 ετών| 142'
Από 7 έως και  Μαίου προβολές στις 9μμ.
Σάββατο 9 Μαίου και Κυριακή 10 Μαίου προβολές 6μμ. και 9μμ.

Η ταινία που θα κάνει το 2015 κινηματογραφικά αξέχαστο δεν είναι άλλη από την επιστροφή των Εκδικητών, αυτή τη φορά με ακόμα μεγαλύτερη ομάδα και όχι έναν, αλλά δύο εντυπωσιακούς αντιπάλους.

Στα χνάρια της τεράστιας εμπορικής επιτυχίας της πρώτης ταινίας, το Avengers: Age of Ultron επιστρατεύει και πάλι τους ατρόμητους Iron Man (Robert Downey Jr.) , Hulk (Mark Ruffalo), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth) Black Widow (Scarlett Johansson) και Hawkeye (Jeremy Renner) και συμπληρώνει την υπερηρωική παρέα με τους Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) και Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). Απέναντι τους θα συναντήσουμε τον Ultron με την απόκοσμη φωνή και όψη –με τη μέθοδο του performance capture- του James Spader καθώς και τον Thanos (Josh Brolin).
Μετά την καταστροφή της S.H.I.E.L.D. , ο Tony Stark δημιουργεί τον Utron, ένα εξελιγμένο ρομπότ που, όμως, διακατέχεται από ιδέες μεγαλείου. Σύντομα, ο Ultron θα στραφεί εναντίον της ανθρωπότητας.

Τη σκηνοθεσία και το σενάριο αναλαμβάνει και πάλι ο δαιμόνιος Joss Whedon.

Επίσημο Site: http://marvel.com/avengershttp://marvelstudios.wix.com/the-avengers-2

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ - MCFARLAND
Δράμα | Κατάλληλη για όλους | 129'
Από 14 έως και 20 Μαίου προβολές στις 7μμ.

1987. Ο προπονητής Jim White (Kevin Costner) αναλαμβάνει τη σχολική ομάδα στίβου της McFarland, μιας μικρής καλιφορνέζικης πόλης, όπου ζουν κυρίως Λατινοαμερικανοί. Επαγγελματικά δεν έχει άλλη επιλογή από το να τα καταφέρει σε μια κοινότητα που δεν έχει καμία σχέση με ό,τι ήξερε μέχρι τότε. Οι καταπληκτικές επιδόσεις των αγοριών, αλλά και η αλληλεγγύη μεταξύ τους, τον εντυπωσιάζουν και ο προπονητής White θα βάλει τα δυνατά του και θα καταφέρει να απογειώσει την ομάδα. Στην πορεία, ο Jim και η οικογένεια του θα ανακαλύψουν ότι αυτή η μικρή και τόσο διαφορετική κοινότητα είναι το σπίτι που πάντα έψαχναν.

Ο Kevin Costner πρωταγωνιστεί σε μια συγκινητική, αληθινή ιστορία σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σπουδαίου ηθοποιού. Το “McFarland, USA”, σε σκηνοθεσία της Νεοζηλανδής Niki Caro (Το Σημάδι της Φάλαινας), διαδραματίζεται το 1987 και παρακολουθεί την προσπάθεια ενός προπονητή στίβου να γεφυρώσει τις διαφορές του με την ομάδα Λατινοαμερικανών εφήβων  που έχει αναλάβει, καθώς και να πραγματοποιήσει ένα διαφορετικό αμερικάνικο όνειρο, μακριά από την πεπατημένη. Γεμάτη έμπνευση και ελπίδα, η ταινία διαθέτει τη στόφα ενός κλασικού οικογενειακού φιλμ για τη δύναμη της θέλησης.

AMORE MIO 
Κωμωδία | Κατάλληλη άνω των 12 ετών| 110'
Από 14 έως και 20 Μαΐου προβολές στις 9μμ.

Ο πιο δύσκολος πόλεμος είναι παραδοσιακά αυτός μεταξύ των φύλων – ο πιο σέξι, σαφώς ακήρυχτος, αλλά και συναρπαστικός τις περισσότερες φορές, πόλεμος χωρίς κανόνες και όρια! Λαβωμένες καρδιές, φτερά τσακισμένα, όνειρα ανεκπλήρωτα, παράπλευρες απώλειες και απρόβλεπτα ξεκαρδιστικές, πολλές φορές, εξελίξεις… Όλα μπορούν να συμβούν στην «κόντρα» των σεξουαλικών αιωνίων! Τέσσερις ερωτικές και απόλυτα πιπεράτες ιστορίες συνθέτουν ένα συναρπαστικό, μοντέρνο, κινηματογραφικό παζλ στην θεότρελη κωμωδία καταστάσεων που κατάφερε να κλείσει σπίτια στην Ιταλία και να αναγκάσει τους «γείτονες» σε γέλια μέχρι δακρύων. Οι εξωσυζυγικές περιπέτειες ενός προπονητή γυναικείας ομάδας βόλεϊ, μια κολλητή κι ένας κολλητός που ερωτεύονται την ίδια γυναικάρα, μια ανέλπιστα αταίριαστη σχέση μεταξύ ετερώνυμων και οι μετά-συζυγικές αναζητήσεις ενός γάμου της συμφοράς μπλέκονται με τον πιο απρόβλεπτο τρόπο και μοιράζουν άφθονο γέλιο!
Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ιταλία, διασκευάζεται από τους σεναριογράφους του ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, τον σκηνοθέτη της ΝΗΣΟΥ και ένα μεγάλο καστ ηθοποιών.