"Πενήντα αποχρώσεις του γκρι", "Kingsman: Η μυστική υπηρεσία", "Η θεωρία των πάντων" στο Σταρ

star kingsman

ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ - FIFTY SHADES OF GREY

Ώρες προβολών: 19.00 και 22.00

Ηθοποιοί: ΝΤΑΚΟΤΑ ΤΖΟΝΣΟΝ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΝΑΝ, ΡΙΤΑ ΟΡΑ, ΜΑΡΣΑ ΓΚΕΪ-ΧΑΡΝΤΕΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Στις 12 Φεβρουαρίου έρχεται στο ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας η πλέον καυτή ταινία του 2015, με πρωταγωνίστρια τη Ντακότα Τζόνσον στο ρόλο της Αναστάζια Στιλ και τον Τζέιμι Ντόρναν στο ρόλο του Κρίστιαν Γκρέι.

Μία πολύ έντονη ερωτική ιστορία αγάπης που πυροδοτεί τις αισθήσεις και που βασίζεται στο best seller ομώνυμο βιβλίο που δημιούργησε νέα ρεκόρ πωλήσεων παντού.

Αισθησιασμός, ένταση, συναισθήματα στα άκρα, όλα δείχνουν πως η ταινία αυτή θα είναι μία από τις ταινίες που θα χαρακτηρίσουν σε πολλά επίπεδα τη φετινή κινηματογραφική σεζόν.

KINGSMAN: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ

Ώρες προβολών: 21.30

Ηθοποιοί: ΣΑΜΙΟΥΕΛ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΚΟΛΙΝ ΦΕΡΘ, ΜΑΪΚΛ ΚΕΪΝ, ΤΑΡΟΝ ΕΓΚΕΡΤΟΝ
ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ του Μαρκ Μίλερ και σε σκηνοθεσία του Μάθιου Βον (KICK ASS, Χ-MEN: Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΑ), η ταινία περιστρέφεται γύρω από την Kingsman, μία άκρως μυστική υπηρεσία. Τη στιγμή που όλος ο πλανήτης απειλείται από μία παρανοϊκή high-tech ιδιοφυία, η Kingsman θα στρατολογήσει έναν άξεστο αλλά πολλά υποσχόμενο νεαρό, με σκοπό να ενσωματωθεί στο ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα της υπηρεσίας.

Η θεωρία των πάντων: Η ταινία για την ζωή του Στίβεν Χόκινγκ και η θεωρία του για το Σύμπαν!

Ώρες προβολών: 19.15

*Υποψήφιο για 5 Όσκαρ - Βραβευμένη με Δύο Χρυσές Σφαίρες *

Υποψήφια για 5 OSCAR
( καλύτερης Ταινίας, Α' Ανδρικού ρόλου,
Α' Γυναικείου Ρόλου, Διασκευασμένου
σεναρίου και μουσικής)

Βραβευμένη με Δύο Χρυσές Σφαίρες

Σωματείο Ηθοποιών(SAG Awards)

Υποψηφιότητα για καλύτερη ταινία της χρονιάς, από την ένωση παραγωγών του Χόλυγουντ

Καταλληλότητα ταινίας: Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες (Κ)

Η εκπληκτική ανθρώπινη ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα μυαλά που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, του Στίβεν Χόκινγκ, ξεδιπλώνεται στη βιογραφική αυτή ταινία, από τα φετινά φημολογούμενα μεγάλα Οσκαρικά φαβορί, χάρη στην ερμηνεία του Έντι Ρέντμεϊν (ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ) που τον υποδύεται.
Η ταινία βασίζεται σε υλικό από το βιβλίο της πρώην συζύγου του, Τζέιν Χόκινγκ (Φελίσιτι Τζόουνς), "Traveling to Infinity: My Life with Stephen Hawking" και οι ειδήμονες μιλούν για μια συγκινητική ταινία "οσκαρικών" προδιαγραφών, σε σκηνοθεσία του ήδη βραβευμένου με Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ MAN ON WIRE (2009), Τζέιμς Μαρς.

Στην ταινία, ακολουθούμε τον Στίβεν Χόκινγκ από το 1963, όπου σπουδάζει στο Κέιμπριτζ κι ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, από τα 21 του χρόνια έως και σήμερα, μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, επιτρέποντάς του την επικοινωνία μόνο μέσω συσκευής ομιλίας.
Παράλληλα, παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και την πρωτοποριακή έρευνά του που προκάλεσε το θαυμασμό των καθηγητών του και που τελικά οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν.
Βλέπουμε και τη γεμάτη αγάπη, περίπλοκη σχέση του με τη γυναίκα που τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια, προκειμένου εκείνος να συνεχίσει να ψάχνει τη μία και μοναδική αιτιολογική εξίσωση για το Σύμπαν και το Χρόνο.

Η ταινία έχει αποσπάσει :

Δύο Χρυσές Σφαίρες καλύτερου α' ανδρικού ρόλου σε δράμα για τον Εγγλέζο Έντι Ρεντμέιν και
Καλύτερης μουσικής για τον Γιόχαν Γιόχανσον.
5 υποψηφιότητες για Όσκαρ
(καλύτερης Ταινίας, Α' Ανδρικού ρόλου, Α' Γυναικείου Ρόλου, Διασκευασμένου σεναρίου και μουσικής).
Bραβείο Ά Ανδρικού Ρόλου από το Σωματείο Ηθοποιών (SAG Awards) για τον Έντι Ρέντμεϊν
Υποψηφιότητα για καλύτερη ταινία της χρονιάς, από την ένωση παραγωγών του Χόλυγουντ

Την ταινία μπορούν να παρακολουθήσουν και μαθητές σχολείων καθώς κρίνεται άκρως εκπαιδευτική σε συσχέτισή του με τη Συμπαντική Θεωρία και απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες.

Trailer: http://youtu.be/Pac8A3-ti48 

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA