"Angry Birds" και "AD Astra" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 19/9/19 έως την Τετάρτη 25/9/19.

ANGRY BIRDS: Η ΤΑΙΝΙΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ.)

Προβολές: στις 17.30 ( Προβολές: Πέμπτη 19/9 - Παρασκευή 20/9 – Σάββατο 21/9 – Κυριακή 22/9)

Σκηνοθεσία: ΘΟΥΡΟΠ ΒΑΝ ΟΡΜΑΝ
Σενάριο: ΠΙΤΕΡ ΑΚΕΡΜΑΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΥΡΠΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΣΟΦΙΑ ΤΣΑΚΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΛΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Επιστροφή στο νησί των πουλιών, σε αυτή την ειδυλλιακή χαρούμενη κοινότητα, που έχει αναρρώσει από τον πόλεμο με τα γουρούνια, όπου οι νησιώτες συνεχίζουν να τιμούν τους ήρωες τους –τον Ρεντ, τον Μπομπ και τον Τσακ-, που έσωσαν όλα τα αυγά από τα κακόβουλα γουρούνια. Κι ενώ η τεχνολογία των γουρουνιών αρχίζει να αξιοποιείται και από τα πουλιά, ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει. Έχει απλώς εξελιχθεί σε πιο εξελιγμένες φάρσες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Όταν, όμως, μια καινούρια εχθρός, ένας αετός που ακούει στο όνομα Ζέτα, απειλεί να καταστρέψει τα δύο νησιά, τα πουλιά και τα γουρούνια καταλαβαίνουν ότι πρέπει να ενωθούν, αν θέλουν να επιβιώσουν. Ο εκρηκτικός Ρεντ, ο γρήγορος Τσακ και ο ευέξαπτος Μπομπ πρέπει να συνεργαστούν με τα γουρούνια, σε μία ξεκαρδιστική περιπέτεια με στόχο να αφοπλίσουν κάθε φονικό όπλο, πριν καταστραφούν. Γρήγορα θα καταλάβουν ότι ο εχθρός του εχθρού σου μπορεί να πρέπει να γίνει φίλος σου.

Trailer: 

AD ASTRA

Προβολές: Πέμπτη 19/9 – Δευτέρα 23/9 – Τετάρτη 25/9 στις 21.00
Παρασκευή 20/9 – Σάββατο 21/9 – Κυριακή 22/9 στις 19.15 και 21.30

Σκηνοθεσία/ Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΓΚΡΕΪ
Ηθοποιοί: ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ, ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΣΑΔΕΡΛΑΝΤ, ΡΟΥΘ ΝΕΓΚΑ, ΤΖΕΪΜΙ ΚΕΝΕΝΤΙ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
H ιστορία ακολουθεί τον αστροναύτη Ρόι ΜακΜπράιντ (Μπραντ Πιτ) καθώς ταξιδεύει στα πέρατα του ηλιακού συστήματος για να βρει τον χαμένο πατέρα του και να διαλευκάνει ένα μυστήριο που απειλεί την επιβίωση του πλανήτη. Το ταξίδι του θα φέρει στην επιφάνεια μυστικά που θέτουν υπό αμφισβήτηση τη φύση της ανθρώπινης ύπαρξης και τη θέση μας στο σύμπαν.

Επίσημο site: https://www.foxmovies.com/movies/ad-astra

Trailer: