"Δεσμοί αίματος" και "Ο Βασιλιάς των λιονταριών" στο Σταρ

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα κινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ το οποίο θα ισχύει από την Πέμπτη 8/8/19 έως την Τετάρτη 14/8/19, Αναλυτικά:

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) THE LION KING

Προβολές: Καθημερινά στις 18.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΟΝ ΦΑΒΡΟ
Σενάριο: TZEΦ ΝΕΪΘΕΝΣΟΝ
Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΙΕΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΦΟΙΒΟΣ ΡΙΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΙΖΑΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΜΒΡΑΖΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η κλασσική ταινία της Disney από το 1994, ζωντανεύει ξανά, αυτή τη φορά σε μια CGI και live action εντυπωσιακή κινηματογραφική μίξη. Ο Βασιλιάς των Λιονταριών σε σκηνοθεσία του Jon Favreau, ταξιδεύει μέχρι την αφρικανική σαβάνα όπου ένας μελλοντικός βασιλιάς γεννιέται. Ο μικρός Simba είναι ο διάδοχος του πατέρα του, Mufasa. Δεν είναι όλοι χαρούμενοι στο βασίλειο, όμως, με την έλευση του μικρού λιονταριού. Ο Scar, ο αδερφός του Mufasa -και μέχρι πρότινος διεκδικητής του θρόνου- έχει άλλα σχέδια. Η μάχη για τον θρόνο θα ποτιστεί με προδοσία, οδηγώντας την κατάσταση σε τραγωδία, με αποτέλεσμα να εξοριστεί ο Simba. Με την βοήθεια όμως των καινούργιων φίλων του, ο Simba θα μεγαλώσει και θα διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν και του στέρησαν.

Trailer: 

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ (COMMON BLOOD | La misma sangre)

Η ταινία που αξίζει να δεις στο ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ
Προβολές: καθημερινά στις 21.00

*σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα πραγματοποιηθεί στην Αιθ1 με κλιματισμό

Σκηνοθεσία: Μιγκέλ Κόαν
Σενάριο: Άνα Κόαν, Μιγκέλ Κόαν
Πρωταγωνιστούν: Όσκαρ Μαρτίνεζ, Ντολόρες Φόνζι, Παουλίνα Γκαρσία, Λουίς Νιέκο

Δύο ιστορίες. Μόνο μία αλήθεια.
Αγωνιώδης ψυχολογική ταινία με ευφυή πλοκή που ξετυλίγεται μεθοδικά από τον Αργεντίνο σκηνοθέτη Μιγκέλ Κόαν, έναν από τους εμπορικά πιο επιτυχημένους δημιουργούς της χώρας του. Συναρπαστικές ανατροπές, οικογενειακά μυστικά, εξαιρετικές ερμηνείες είναι στον πυρήνα αυτής της αριστοτεχνικά δομημένης ταινίας με έντονο σασπένς και καταλυτικές λεπτομέρειες.

Σημείωμα σκηνοθέτη:
Ένας κύκλος αίματος περικυκλώνει την οικογένεια της ιστορίας. Ένας κύκλος που ξεκινά με τον Ελίας, έναν απεγνωσμένο άντρα που ετοιμάζεται να χάσει τα πάντα. Δεν τον ενδιαφέρει η κραυγή για βοήθεια της συζύγου του μετά από ένα ατύχημα στο σπίτι τους. Μην αναλαμβάνοντας δράση, όχι μόνο γίνεται υπεύθυνος για τον θάνατο της γυναίκας του, αλλά βάζει σε κίνδυνο ό,τι θέλει να προστατεύσει.
Η σκιά του μυστικού τον χτυπάει σαν μπούμερανγκ όταν έρχεται αντιμέτωπος με την κόρη του που θέλει να μάθει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο της μητέρας της. Αυτή είναι η αφετηρία για να δούμε τη μεγαλύτερη εικόνα.
Όσο μαθαίνουμε την ιστορία της οικογένειας, τις συνθήκες ζωής τους και τους προγόνους τους, συνειδητοποιούμε ότι αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται μέσα στην ιστορία.
Όπως συνέβη με τους Ατρείδες στην ελληνική μυθολογία, δεν υπάρχει τέλος και αρχή. Οι προσπάθειες του πατέρα ή της μητέρας να κρύψουν τις πράξεις τους, ακόμα και με την πρόθεση να προστατεύσουν τα παιδιά τους, δεν έχουν νόημα. Οι γιοι και οι κόρες τους θα κουβαλάνε ένα μυστικό που θα τους στοιχειώνει με έναν ασυνείδητο και πρωτόγονο τρόπο.

Σε αυτήν την ταινία βυθιζόμαστε στις μυστικές πτυχές μιας οικογένειας, όπου οι συνέπειες της βίας και του ανείπωτου, συσσωρεύονται σαν μια ανεξέλεγκτη χιονοστιβάδα από γενιά σε γενιά.

Με άλλα λόγια, η οικογένεια πρέπει να αντιμετωπίσει τον χειρότερο εχθρό της: τον ίδιο της τον εαυτό.
Μιγκέλ Κόαν

trailer: