"Ο Καρυοθραύστης και τα τέσσερα βασίλεια", "Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις" στον Κινηματογράφο Νάουσας

Ανακοινώθηκαν οι ταινίες που θα προβληθούν στον Κινηματογράφο Νάουσας, από την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου. Αναλυτικά:

Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ (ΜΕΤΑΓΛ.) και σε 3D
29 Νοεμ. - 5 Δεκ. στις 18:00
Κυριακή 2 Δεκ. 12:00 κ 18:00

Η γνωστή χριστουγεννιάτικη ιστορία παρουσιάζεται σε μια εντυπωσιακή παραγωγή της DISNEY με μουσική από τον Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι. Η αρχή της βρίσκεται στο Λονδίνο των τελών του 18ου αιώνα, όπου η έφηβη Κλάρα προσπαθεί να συμβιβαστεί με τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της. Έτσι, ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία της και αναζητώντας ένα μυστηριώδες κλειδί, η θαρραλέα και πανέξυπνη νεαρή θα βρεθεί σε έναν παραμυθένιο κόσμο με τέσσερα βασίλεια, τον οποίο πρέπει να σώσει από την παντοδύναμη και κακόβουλη Κόκκινη Μητέρα.

Η Δαιμονισμένη Χάνα Γκρέις
29 Νοεμ. - 5 Δεκ. στις 21:00

Τι συμβαίνει όταν ένας εξορκισμός έχει τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα; Βασισμένος σε ταινίες τρόμου-ορόσημο από τη δεκαετία του ΄70 («The Exorcist», «Let’s Scare Jessica to Death», «The Haunting of Julia»), ο Ολλανδός Ντίτερικ Βαν Ρόιχεν σκηνοθετεί την ιστορία της Μέγκαν, μιας νεαρής υπαλλήλου της νυχτερινής βάρδιας ενός νεκροτομείου, η οποία παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σορό. Κλειδωμένη και ολομόναχη στους υπόγειους διάδρομους του νεκροτομείου, η Megan αρχίζει να έχει τρομαχτικά οράματα και υποψιάζεται ότι η σορός μπορεί να είναι στοιχειωμένη από μία δαιμονική και σκοτεινή δύναμη.