«Εγώ ο απαισιότατος 3» και «Δουνκέρκη» στον κινηματογράφο Νάουσας

Στον κινηματογράφο Νάουσας, στο κτίριο «Έρια» θα προβληθούν οι ταινίες:

ΕΓΩ Ο ΑΠΑΙΣΙΟΤΑΤΟΣ 3
7 – 20 ΣΕΠΤ. 18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10 κ 17 ΣΕΠΤ. 12:00 κ 18:00

Ο αγαπημένος μας Γκρου, λοιπόν, επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική. Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του '80! που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός!

ΔΟΥΝΚΕΡΚΗ
ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ | ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΑΓΓΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ & ΗΠΑ| ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15
7 – 13 ΣΕΠΤ. 21:00

Η ταινία «Δουνκέρκη» ξεκινά, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες στρατιώτες των Βρετανών και των Συμμάχων είναι περικυκλωμένοι από δυνάμεις του εχθρού. Παγιδευμένοι στην παραλία, με τις πλάτες τους στην θάλασσα έρχονται αντιμέτωποι με μια ανέφικτη κατάσταση, καθώς ο εχθρός πλησιάζει.
Ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν, του σκηνοθέτη της ανατρεπτικής τριλογίας του «Batman» και του «Inception» ανάμεσα σε 10 συνολικά ταινίες, είναι μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς και η παρουσία της στα Όσκαρ προδιαγράφεται λαμπρή. Μπορεί να χαρακτηριστεί αριστούργημα; Είναι η καλύτερή του ταινία; Μην τη χάσετε.

Οι επιχειρήσεις της περιοχής συνεχίζουν να αγκαλιάζουν την παρουσία ενεργού και σύγχρονου Κινηματογράφου στη Νάουσα και τους ευχαριστούμε!
Ενεργά κύτταρα πολιτισμού!
Συγκεκριμένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ τα καταστήματα Μαμουτζής, Φαρμακείο Βογιατζής, CARINO, FREE Social Café Bar, τους Χορηγούς Επικοινωνίας NaoussaNews κ Naouseika Nea.
Και τους χορηγούς Μεγάλης Οθόνης Μακεδονία Security και το Buckingham της Νάουσας! Τα Αγγλικά Λία Ναουμίδου Τσίτση.