"Κονγκ: Η νήσος του κρανίου" και "Στρουμφάκια" στον κινηματογράφο Νάουσας

Ανακοινώθηκε από τον κινηματογράφο Νάουσας, το νέο πρόγραμμα ταινιών. Συγκεκριμένα από τις 30 Μαρτίου θα προβληθούν οι εξής ταινίες:

ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ 3 – Το χαμένο χωριό και σε 3D

30 ΜΑΡ. – 12 ΑΠΡ. στις 18:00 εκτός Παρασκευής 31/3
ΚΥΡ 2 και 9 ΑΠΡ. 12:00 κ 18:00

Σε αυτή τη νέα, φρέσκια και ξεκαρδιστική κινηματογραφική εκδοχή για τα «Στρουμφάκια», μόνο σε κινούμενα σχέδια πλέον, ένας μυστηριώδης χάρτης βάζει την Στρουμφίτα και τους καλύτερούς της φίλους, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη και τον Προκόπη σε ένα συναρπαστικό αγώνα μέσα στο –γεμάτο μαγικά πλάσματα- Απαγορευμένο Δάσος για να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό πριν τα προλάβει ο μοχθηρός μάγος Δρακουμέλ. Επιβάτες ενός τρελού ταξιδιού, γεμάτου δράση και κίνδυνο, τα Στρουμφάκια βρίσκονται μπροστά στην ανακάλυψη του μεγαλύτερου μυστικού σε ολόκληρη την Στρουμφο-ιστορία.

ΚΟΝΓΚ: Η ΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ

30 ΜΑΡ. – 5 ΑΠΡ. στις 21:00 εκτός Παρασκευής 31/3

H ταινία «Κονγκ: Η Νήσος του Κρανίου» θα μας διηγηθεί από την αρχή την καταγωγή του μυθικού Κονγκ σε μια συναρπαστική περιπέτεια δράσης. Στην ταινία, μια ετερογενής ομάδα εξερευνητών συγκεντρώνεται για να εξερευνήσει τα βάθη ενός αχαρτογράφητου νησιού στον Ειρηνικό Ωκεανό –όμορφο και την ίδια στιγμή επικίνδυνο- χωρίς να γνωρίζουν ότι διασχίζουν το βασίλειο του μυθικού Κονγκ.

Κινηματογράφος Νάουσας
Άννα Γκαρνέτα
Υπεύθυνη Κινηματογραφικών Προβολών
τηλ. 2332024617, κιν. 6976587336