Πρόγραμμα κινηματογράφου Νάουσας

Στον κινηματογράφο Νάουσας, στο κτίριο «Έρια» θα προβληθούν από 8 έως 14 Δεκεμβρίου οι ταινίες:

Ο ΠΙΤ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΙΔΙΚΗ | ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
8 - 14 ΔΕΚ 18:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΔΕΚ. 12:00 Κ 18:00

Για χρόνια ο ξυλογλύπτης Mr. Meacham (Robert Redford) μαγεύει τα παιδιά μιας ήσυχης κωμόπολης διηγούμενος παραμύθια με πρωταγωνιστή έναν δράκο που ζει στο δάσος. Η ίδια του η κόρη, η Grace (Bryce Dallas Howard), που εργάζεται ως δασοφύλακας, βρίσκει αυτές τις ιστορίες απλώς διασκεδαστικές μέχρι που συναντά τον Pete (Oakes Fegley). Ο Pete είναι ένα μυστηριώδες δεκάχρονο αγόρι χωρίς οικογένεια και σπίτι. Υποστηρίζει ότι ζει στο δάσος με έναν τεράστιο, πράσινο δράκο με το όνομα Elliot. Το πιο παράξενο σε όλη την ιστορία είναι ότι ο δράκος αυτός μοιάζει πολύ με τον δράκο στις διηγήσεις του Mr.Meacham.

Το BACHELOR – THE BACHELOR
ΚΩΜΩΔΙΑ | ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 15 ΕΤΩΝ
8 – 14 ΔΕΚ. 21:00

Ένα λάθος της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη να τα γκρεμίσουν όλα! Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει τάγκο με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.
Ένα party “από τα παλιά” μπορεί να επηρεάσει την ροή ενός επερχόμενου γάμου; Μπορεί! Θα το αφήσουν όμως οι άμεσοι εμπλεκόμενοι να συμβεί;
“The Bachelor”: Η κωμωδία της χρονιάς ανοίγει τον τελευταίο μήνα της χρονιάς. Όλα είναι συμβολικά...