"Ομάδα αυτοκτονίας", "Ένας άλλος κόσμος", "Ψάχνοντας τη Ντόρι" στο Σταρ

ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ - SUICIDE SQUAD

Ώρα προβολής: 21.30 στην Αιθ1

Σκηνοθεσία: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΓΙΕΡ

Σενάριο: ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΓΙΕΡ

Ηθοποιοί: ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ, ΓΟΥΙΛ ΣΜΙΘ, ΑΝΤΑΜ ΜΠΙΤΣ, ΤΖΑΡΕΝΤ ΛΕΤΟ, ΤΖΕΙ ΧΕΡΝΑΝΤΕΖ, ΑΝΤΕΓΟΥΕΙΛ ΑΚΙΝΟΥΟΓΕ ΑΓΚΜΠΑΤΖΕ, ΣΚΟΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, ΤΖΕΙ ΚΟΡΤΝΕΪ, ΜΑΡΓΚΟΤ ΡΟΜΠΙ, ΚΑΡΑ ΝΤΕΛΕΒΙΝ, ΑΪΚ ΜΠΑΡΙΝΧΟΛΤΖ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Είναι ωραία να είσαι κακός… συγκέντρωσε μια ομάδα με τους πιο επικίνδυνους, φυλακισμένους Σούπερ Κακούς, εξόπλισε τους με τα πιο ισχυρά όπλα στη διάθεση της κυβέρνησης, και στείλε τους σε μια αποστολή να νικήσουν μια αινιγματική, ανυπέρβλητη οντότητα. Η Αμερικανίδα πράκτορας των Μυστικών Υπηρεσιών, Αμάντα Γουόλερ έχει αποφασίσει πως μόνο μια μυστικά συναρμολογημένη ομάδα από ανόμοια, ελεεινά άτομα, που δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι αυτό που χρειάζεται. Όμως, όταν θα συνειδητοποιήσουν πως δεν επιλέχθηκαν για να επιτύχουν, αλλά εξαιτίας της εξόφθαλμης ενοχής τους, όταν τελικά θα αποτύχουν, μένει να δούμε πως θα αντιδράσουν. Θα λειτουργήσουν ως η Ομάδα Αυτοκτονίας, έτοιμοι να πεθάνουν προκειμένου να επιτύχουν ή θα αποφασίσουν, να πορευτούν ο καθένας για την πάρτη του;

EXTRA:

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άγιερ και βασισμένη στους χαρακτήρες της DC Comics, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης, ο Τζάι Κόρτνεϊ («Insurgent»), ο Τζέι Χερνάντεζ («Takers»), ο Άντεγουελ Ακινουόγιε-Αγκμπάτζε («Thor: The Dark World»), ο Ίκε Μπάρινχολτζ («Neighbors»), ο Σκοτ Ίστγουντ («Fury»), η Κάρα Ντελεβίν («Paper Towns»), ο Άνταμ Μπιτς («Cowboys & Aliens») και η Κάρεν Φουκουχάρα στο κινηματογραφικό της ντεμπούτο.

Η «Ομάδα Αυτοκτονίας» («Suicide Squad») ετοιμάζεται να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Warner και της DC Comics.

Επίσημο site: http://www.suicidesquad.com/ 

Ένας Άλλος Κόσμος - Worlds apart (θερινή αίθουσα)

Τελευταία εβδομάδα προβολής στην Θερινή αίθουσα.
Προβολές καθημερινά 1-5/9 (εκτός Τρίτη 6/9). Τετάρτη 7/9 προβολή στην Αιθ2
Ώρα προβολής: 21.00
Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Τζέι Κέι Σίμονς, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας
Παραγωγοί: Κώστας Σούσουλας - Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Chris Papavasiliou – Δωροθέα Πασχαλίδου

Ξεπέρασε τα 650.000 εισιτήρια η ταινία «Ένας άλλος κόσμος»
Στην 1η θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων χρόνων

Όταν ερωτεύονται πιστεύουν πως έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο. Γι’ αυτούς ο Έρωτας είναι “Ένας Άλλος Κόσμος’’…

Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους με φόντο μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία…
Κάθε ιστορία και μια γενιά.

Οικονομική κρίση, εργασιακό, απολύσεις, μεταναστευτικό, φασισμός, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία με τα οποία οι ήρωες θα παλέψουν, προκειμένου να υπερασπιστούν το απόλυτο συναίσθημα του Έρωτα.

Τρεις συναντήσεις ανάμεσα σε ζευγάρια που φαινομενικά δεν έχουν τίποτα κοινό…Όμως η ζωή τους θα αποκτήσει πάλι νόημα.
Θα δουν τον κόσμο διαφορετικά, θα αναθεωρήσουν, θα πιστέψουν, θα μάθουν, θα ξαναζήσουν. “Ένας Άλλος Κόσμος”.

Ο πόλεμος με τη σκληρή πραγματικότητα αρχίζει.
Κάποιοι θα κερδίσουν, κάποιοι θα χάσουν.

Έρως ανίκατε μάχαν…

Τρεις αλλοδαποί, τρία σύμβολα, τρεις κρίσεις που στην ταινία, αλλά σε μεγάλο ποσοστό και στην πραγματικότητα, μπλέκονται η μία με την άλλη και επηρεάζουν η μία την άλλη: η προσφυγική – μεταναστευτική κρίση, η δημοσιονομική – μνημονιακή κρίση, η οικογενειακή – μικροαστική κρίση.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=umY-kXvV-yo 

Επίσημο website: http://www.worldsapartfilm.com 

ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗN ΝΤΟΡΙ (ΜΕΤΑΓΛ στα Ελληνικά) - FINDING DORY

Ώρα προβολής: 19.00

Σκηνοθεσία: Α. ΣΤΑΝΤΟΝ & Α. ΜΑΚΛΕΙΝ

Σενάριο: ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΤΑΝΤΟΝ

Ηθοποιοί: ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΟΥΡΓΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΝΤΟΥΝΗΣ, ΤΑΣΟΣ ΚΩΣΤΗΣ, ΒΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΚΙΚΑΣ, ΧΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΛΑΚΙΔΗ, ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΦΙΛΙΑΔΗ, ΧΙΛΝΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΕΝΤΟΥΜΗΣ, ΕΛΛΗ ΘΑΝΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η πιο ξεχασιάρα δεν γίνεται μπλε ψαρίνα Ντόρι θυμάται ότι κάπου στον ωκεανό έχει μια οικογένεια που την αγαπά και την περιμένει. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της.

Extra:

13 χρόνια μετά την πρώτη μας μαγική βουτιά στον πολύχρωμο και φαντασμαγορικό βυθό της Pixar, η αναμονή τελείωσε! Οι αστείοι και αξέχαστοι χαρακτήρες του Ψάχνοντας τον Νέμο συνεχίζουν τα θαλάσσια κατορθώματά τους, και πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι το ξεχασιάρικο ψάρι που λέγεται Ντόρι, η οποία…απρόβλεπτα θυμάται τη χαμένη της οικογένεια – και ξεκινά έτσι μια νέα, απίθανη περιπέτεια.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr 
http://www.facebook.com/cinestarveria