"Florence : Φάλτσο Σοπράνο" στο Σταρ

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ: ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ICE AGE: COLLISION COURSE (Μεταγλωτισμένο στα Ελληνικά)

Ώρες προβολών: 19.00

ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της Εποχής των Παγετώνων. Στην προσπάθεια τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Florence : Φάλτσο Σοπράνο (Μέριλ Στριπ - Χιου Γκραντ)

Καθημερινά στην ΘΕΡΙΝΗ αίθουσα.

Ώρες προβολών: 21.30

( Σε περίπτωση κακοκαιρίας η προβολή θα συνεχίσει στην Αιθ1 με κλιματισμό )

Η καλύτερη κωμωδία του καλοκαιριού

Ηθοποιοί: Μέριλ Στριπ, Χιου Γκραντ, Σάιμον Χέλμπεργκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η καλύτερη ηθοποιός στον κόσμο υποδύεται τη χειρότερη τραγουδίστρια στον κόσμο! Η τρεις φορές βραβευμένη με Όσκαρ Μέριλ Στριπ ενσαρκώνει τη Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς, μια τουλάχιστον κακόφωνη, καλτ τραγουδίστρια όπερας που «μεσουράνησε» στη Νέα Υόρκη τις δεκαετίες του ’30 και του ’40.
Η κοσμική Νεοϋορκέζα Φλόρενς πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. Ο σύζυγος και μάνατζέρ της, Σεντ Κλερ, ένας Άγγλος αριστοκράτης και ηθοποιός, συντηρεί αυτήν της την ψευδαίσθηση. Όταν η Φλόρενς αποφασίζει να δώσει κονσέρτο στο Carnegie Hall το 1944, ο Σεντ Κλερ ξέρει ότι καλείται να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη πρόκληση της ζωής του!

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ ΣΤΑΡ
Το ΚινηματοΘέατρο ΣΤΑΡ Βέροιας διαθέτει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες ταράτσες της πόλης. Στην ταράτσα του που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δεσπόζει καταπράσινη και δροσερή μια από τις πιο ιστορικές κληματαριές της πόλης, δίπλα στα εμπορικά καταστήματα και τις οικοδομές.

Ελιές, ροδιές, μανταρινιές και λεμονιές, αλλά και γλάστρες παντού, με λεβάντες, δυόσμους και βασιλικούς, αναδύουν τις μυρωδιές τους και προσφέρουν την δροσιά τους στους θαμώνες, τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού. Επίσης, υπέροχα cocktail, παγωμένες μπύρες, και άνετα τραπεζοκαθίσματα σε ετοιμάζουν να ζήσεις μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές κάτω από τον έναστρο ουρανό,‘μ’αγιόκλημα και γιασεμιά’, όπως λέει και το τραγούδι…

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ παρακάτω:
http://www.cinestar.gr
http://www.facebook.com/cinestarveria