Επιτυχημένο το τριήμερο αφιέρωμα στον αγγλόφωνο κινηματογράφο

aglofonos cinema

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το τριήμερο αφιέρωμα στον αγγλόφωνο κινηματογράφο της Ένωσης Καθηγητών Αγγλικής Δημόσιας Εκπαίδευσης Ν. Ημαθίας με την συνδιοργάνωση της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας και σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Γωνιά της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας με τίτλο «Ξεχωριστοί άνθρωποι» "Special People".

"To Δ.Σ. της Ένωσης επιθυμεί να ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΚΕΠΑ και αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού κ. Σοφιανίδη Γεώργιο, τον διευθυντή της κ.Καμπούρη Ιωάννη την κ. Καραγιαννίδου Νανά και τους τεχνικούς που στήριξαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία του αφιερώματος, στην Αμερικάνικη Γωνιά της Δημόσιας Βιβλιοθήκης της Βέροιας, καθώς επίσης και στην Οινοποιία Μπουτάρη για την ευγενική χορηγία του κρασιού που προσφέρθηκε μετά το τέλος των προβολών.

Τις θερμές ευχαριστίες μας επίσης στην ψυχολόγο κ. Αναγνώστου Ειρήνη που προλόγισε το αφιέρωμα και στην ψυχολόγο, ειδική παιδαγωγό και μέλος του νεοσύστατου συλλόγου Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ) κ. Μουσκευτάρα Αναστασία που προλόγισε την ταινία « Ο Άνθρωπος της Βροχής» με θέμα τον αυτισμό.

Τέλος ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που τιμήσατε το αφιέρωμά μας με την παρουσία σας" αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών.