"Ξενοδοχείο για Τέρατα", "Πορφυρός λόφος", "Ο Σεφ που έπαιζε την φωτιά" στο Σταρ

star efim

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 2 (ΜΕΤΑΓΛ.)-HOTEL TRANSYLVANIA 2
Ώρες προβολών: 17.30

Η αγαπημένη δρακουλοπαρέα επιστρέφει με μία ολοκαίνουρια, τρομαχτικά διασκεδαστική κωμωδία! Αυτή τη φορά ως οικογένεια, αφού ο Τζόναθαν έχει το κορίτσι, έχει τον πεθερό, αλλά και έναν αξιολάτρευτο γιο, ενώ ξαφνικά εμφανίζεται και ένα ξεχασμένο μέλος της οικογένειας, ο Δράκουλας-προπάππους. Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία της πρώτης τους κινηματογραφικής περιπέτειας, οι θαμώνες του Ξενοδοχείου για Τέρατα μπαίνουν σε νέες σπαρταριστές περιπέτειες, καθώς ως γνωστόν, αμαρτίαι γονέων παιδεύουσι τέκνα, αλλά και εγγόνια και δισέγγονα! Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και ο Κωνσταντίνος Τζούμας χαρίζουν τις χαρακτηριστικές φωνές τους στο ξεκαρδιστικό δίδυμο προπάππου και παππού, ενώ ο γνωστός και πολυτάλαντος μουσικός Άρης (REC) Λουμάκης ακούγεται σε διάφορους ρόλους.

ΠΑΝ (ΜΕΤΑΓΛ.) - PAN (μόνο Σάββατο - Κυριακή)
Ώρες προβολών: 17.30

Σκηνοθεσία: ΤΖΟ ΡΑΙΤ
Ηθοποιοί: ΧΙΟΥ ΤΖΑΚΜΑΝ, ΑΜΑΝΤΑ ΣΕΙΦΡΙΝΤ, ΡΟΥΝΕΪ ΜΑΡΑ, ΓΚΑΡΕΤ ΧΕΝΤΛΑΝΤ, ΛΙΒΑΪ ΜΙΛΕΡ, ΑΝΤΙΛ ΑΚΤΑΡ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ : Προσφέροντας μια φρέσκια ματιά στο origin των κλασικών χαρακτήρων που δημιουργήθηκαν από τον Τζ. Μ. Μπάρι, η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός ορφανού αγοριού που θα παρασυρθεί στη μαγική Χώρα του Ποτέ. Εκεί θα γνωρίσει τη σημασία της διασκέδασης αλλά και του κινδύνου και τελικά θα ανακαλύψει το πεπρωμένο του – για να γίνει ο ήρωας που θα μείνει για πάντα γνωστός ως Πίτερ Παν.

Ο ΚΛΕΑΡΧΟΣ, Η ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ
Ώρες προβολών: 19.30

Σκηνοθεσία: ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΡΚΙΔΗΣ
Ηθοποιοί: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗΣ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗ, ΧΡΥΣΑ ΡΩΠΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΕΥΡΙΠΙΩΤΗΣ, ΠΑΤΡΙΣΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΠΕΝΟΒΙΑ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΠΛΑΚΑ, ΣΠΥΡΟΣ ΠΟΥΛΗΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ, ΒΙΚΥ ΚΑΒΟΥΡΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με ...απρόσμενα αποτελέσματα.

Ο ΣΕΦ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ - BURNT
Ώρες προβολών: 21.30

Ηθοποιοί: ΕΜΑ ΤΟΜΣΟΝ, ΟΥΜΑ ΘΕΡΜΑΝ, ΝΤΑΝΙΕΛ ΜΠΡΟΥΛ, ΣΙΕΝΑ ΜΙΛΕΡ, ΟΜΑΡ ΣΙ, ΑΛΙΣΙΑ ΒΙΚΑΝΤΕΡ, ΜΠΡΑΝΤΛΕΪ ΚΟΥΠΕΡ, ΤΖΕΪΜΙ ΝΤΟΡΝΑΝ, ΛΙΛΙ ΤΖΕΪΜΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
O σεφ Άνταμ Τζόουνς τα είχε όλα – και τα έχασε. Βραβευμένος με δύο αστέρια Μισελέν και ροκ σταρ του κόσμου της γευσιγνωσίας, με πασίγνωστες κακές συνήθειες, το πρώην κακό παιδί του Παρισιού έκανε πάντα του κεφαλιού του και νοιαζόταν μόνο για την συναρπαστική στιγμή της δημιουργίας γευστικών εκρήξεων. Για να εξασφαλίσει την δική του κουζίνα, αλλά και το τρίτο αστέρι Μισελέν που του ξεφεύγει εδώ και χρόνια, θα χρειαστεί τους καλύτερους στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένης και της όμορφης Ελέν.

ΠΟΡΦΥΡΟΣ ΛΟΦΟΣ - CRIMSON PEAK
Ώρες προβολών: 19.30 και 22.00

(ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ & ΜΑΘΙΟΥ ΡΟΜΠΙΝΣ)
Ηθοποιοί: ΜΙΑ ΓΟΥΑΣΙΚΟΦΣΚΑ, ΤΟΜ ΧΙΝΤΛΣΤΟΝ, ΤΖΕΣΙΚΑ ΤΣΑΣΤΕΪΝ

Η νέα ταινία του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο δε θα μπορούσε να είναι κάτι λιγότερο από ένα κομψοτέχνημα, μια άκρως καλλιτεχνική, γοτθικά σκοτεινή ιστορία φαντασμάτων με καθηλωτικές ερμηνείες.

Ένα καθηλωτικό, μεταφυσικό, θρίλερ, ένα γοτθικό ρομάντζο, φόρος τιμής στο είδος ταινιών με στοιχειωμένα σπίτια (The Haunting,Innocents) το CRIMSONPEAK, ανάμεσα στην επιθυμία και το σκότος, το μυστήριο και την τρέλα, ανασύρει κινηματογραφικές μνήμες αισθητικής, ανάλογης, με τις ισπανικές ταινίες του σκηνοθέτη.

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria 

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria 
facebook Group: CINE STAR VERIA