Βέροια: Άνοιξε η αυλαία του θερινού κινηματογράφου στο πάρκο Αγίων Αναργύρων

therino agioi l

Με την ταινία Les choristes /τα παιδιά της χορωδίας (ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Kristophe Barratier, Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου της Αθήνας) άνοιξε η αυλαία του θερινού κινηματογράφου που διοργανώνει η ΚΕΠΑ Βέροιας στο πάρκο Αγίων Αναργύρων. Η βραδιά ιδανική με το δροσερό αεράκι να λειτουργεί ευεργετικά και να μεγαλώνει την απόλαυση του θεατή. Οι καρέκλες που έστρωσε η ΚΕΠΑ γέμισαν και το κοινό πέρασε μια όμορφη καλοκαιρινή βραδιά. 

Οι προβολές συνεχίζονται και αύριο Τρίτη θα προβληθεί η ταινία  La Fille Du 14 Juillet /Το κορίτσι της επανάστασης (ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Αntonin Peretjako) με ελεύθερη είσοδο στις 9.30μμ.

Λίγα λόγια για την ταινία 

Είναι καλοκαίρι, στο Παρίσι έχει αφόρητη ζέστη και λίγο πριν από τους εορτασμούς της 14ης Ιουλίου για την επέτειο της Γαλλικής Επανάστασης, ο Εκτόρ γνωρίζει την Tρικέτ. Θέλοντας να την σαγηνεύσει, την προσκαλεί σε ταξιδάκι αναψυχής μαζί με έναν φίλο του και μία φίλη της, αλλά τα σχέδιά τους χαλάνε καθ' οδόν, επειδή η γαλλική κυβέρνηση αποφασίζει να περικόψει τις καλοκαιρινές διακοπές κατά ένα μήνα λόγω οικονομικής κρίσης.