"Η παγιδευμένη ψυχή" & "Ο κιτρινομύτης σε τρελές περιπέτειες" στο Σταρ

 star kitrinomitis

INSIDIOUS 3 - ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ ΨΥΧΗ: ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3

Από τον σεναριογράφο του Saw και των δύο πρώτων Insidious

Ηθοποιοί: ΑΝΓΚΟΥΣ ΣΑΜΠΣΟΝ, ΝΤΕΡΜΟΝΤ ΜΟΥΛΡΟΝΕΪ, ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΚΟΤ, ΛΙΝ ΣΕΙΓ, ΛΙ ΓΟΥΑΝΕΛ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Το τρίτο κεφάλαιο ξεκινάει ανάποδα, με αναδρομική ισχύ. Η ιστορία του προηγείται αυτής των δύο πρώτων ταινιών. Αυτή τη φορά είμαστε καλεσμένοι στο σπίτι μιας καινούργιας οικογένειας και όχι πια της πολύπαθης οικογένεια Lambert. Και οι δύο, όμως, οικογένειες έχουν κάτι κοινό. Και οι δύο κρύβουν ένα τρομακτικό μυστικό, το οποίο καλείται να ανακαλύψει η επίλεκτη ομάδα κυνηγών φαντασμάτων με αρχηγό την Elise (Lin Shaye) και βοηθούς τους Tucker (Angus Sampson) και Specs (Whannell). Μια έφηβη κοπέλα (Stefanie Scott) έχει γίνει στόχος μιας άκρως επικίνδυνης απόκοσμης οντότητας που έρχεται από μια άλλη διάσταση. Ο πατέρας της (Dermot Mulroney) προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει το κακό.

 

Το κακό τρίτωσε. Η απόκοσμη τριλογία του πετυχημένου θρίλερ, που έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές παγκοσμίως, είναι πια γεγονός και το τρίτο και πιο σκοτεινό κεφάλαιο έρχεται να κουμπώσει με τα δύο προηγούμενα. Στην Παγιδευμένη Ψυχή: Κεφάλαιο 3, ο Leigh Whannel, σεναριογράφος του Saw και των δύο πρώτων Insidious, σκηνοθετεί και γράφει το συναρπαστικό σενάριο που επικεντρώνεται για μια ακόμα φορά στη μετά θάνατον ζωή και τις εγκλωβισμένες ψυχές.

Trailer: https://youtu.be/ihUrWgOz3sU

Ο ΚΙΤΡΙΝΟΜΥΤΗΣ ΣΕ ΤΡΕΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ - YELLOWBIRD (ΜΕΤΑΓΛ.)

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Ένα ηρωικό ταξίδι... με τον πιο απίθανο ήρωα! Αυτός είναι ο Κιτρινομύτης, ένα μικρό ορφανό πουλί που δεν έχει αφήσει ποτέ τη φωλιά του και λαχταρά για μια δική του οικογένεια. Χάρη σε ένα γύρισμα της τύχης, αναγκάζεται να αναλάβει ένα δύσκολο ρόλο: εκείνον του ηγέτη του σμήνους των πουλιών που φεύγουν για την Αφρική. Ο Κιτρινομύτης ενθουσιάζεται με την πρόκληση αλλά έχει ελάχιστες εμπειρίες που μπορούν να τον βοηθήσουν – κι έτσι ξεκινά η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του!
Το υπέροχο του ταξίδι, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση, μεταμορφώνεται σε μια απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια.

Trailer:https://youtu.be/OThi34NrX1M

Επίσης μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλο το πρόγραμμα του ΚινηματοΘέατρου ΣΤΑΡ στην σελίδας μας στο Facebook: http://www.facebook.com/cinestarveria

Facebook Official page: http://www.facebook.com/cinestarveria
facebook Group: CINE STAR VERIA