Παρουσίαση του βιβλίου των Ελένη Γρίβα & Ιφιγένεια Κωφού «Η εναλλακτική αξιολόγηση στο εκπαιδευτικό περιβάλλον»

Το βιβλίο της κας Ελένης Γρίβας και της κας Ιφιγένειας Κωφού με τίτλο “Η εναλλακτική αξιολόγηση στο εκπαιδευτικό περιβάλλον: Σχεδιασμός και εφαρμογή περιγραφικών μεθόδων αξιολόγησης για τα γλωσσικά μαθήματα ”, παρουσιάζεται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου2019,και ώρα 12:00, στην αίθουσα της Βιβλιοθήκης-Πινακοθήκης του Δήμου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγγραφείς του βιβλίου προσεγγίζουν την έννοια της αξιολόγησης ως μια σύνθετη, ποιοτική και διαμορφωτική διαδικασία που παρέχει τη δυνατότητα συλλογής και ερμηνείας δεδομένων και αναστοχασμού για τη διδασκαλία και τη μάθηση, και την προβάλλουν ως μία αναγκαιότητα στο σύγχρονο εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η κα Αναστασία Γκίκα (Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ), ο κ. Αλέξανδρος Κόπτσης (Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας), ο κ. Γιώργος Ιορδανίδης (Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας), η κα Κιγιτσιόγλου-Βλάχου (Καθηγήτρια Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας και Πρόεδρος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ)και ο Οργανωτικός

Συντονιστής του 1ου ΠΕΚΕΣ Κ. Μακεδονίας, κ. Ελευθέριος Βέτσιος.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος Βασίλης Κοντογουλίδης (TV100).