Παρουσίαση του βιβλίου «Μυρσίνη, η όμορφη σκιουρίνα» της Βεροιώτισσας Όλγας Ιγνατιάδου

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας, ο Σύλλογος Δασκάλων ΠΕ Ημαθίας και οι εκδόσεις ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ παρουσιάζουν το βιβλίο «ΜYΡΣΙNΗ, Η ΟΜΟΡΦΗ ΣΚΙΟΥΡΙNA της» ΟΛΓΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ, την Τετάρτη 27/3/19 ΩΡΑ 18:00 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

Θα μιλήσουν οι:

  • ΟΛΓΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ συγγραφέας
  • ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΟΥΡΑ εικονογράφος
  • ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ συγγραφέας

Μετά τις ομιλίες ακολουθεί δραματοποίηση για τα παιδιά.

ΦΟΥΛΗ ΣΓΟΥΡΟΥ θεατροπαιδαγωγός, ΖΩΗ ΒΑΛΙΩΤΗ θεατροπαιδαγωγός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Θερμαϊκός το βιβλίο της Όλγας Ιγνατιάδου, με τίτλο «Ιστορίες της μεγάλης καστανιάς. Μυρσίνη, η όμορφη σκιουρίνα». Πρόκειται για ένα παραμύθι για την υπεροψία και τη φιλία, σε εικονογράφηση της Ειρήνης Σκούρα. Μια όμορφη και υπερήφανη σκιουρίνα, η Μυρσίνη, που έχει την πιο όμορφη φωλιά στη Μεγάλη Καστανιά, δεν θέλει πολλά «πάρε δώσε» με τα άλλα ζωάκια που είναι γείτονές της. Τι θα γίνει και θα αλλάξει γνώμη; Τι γνώμη έχετε; Μπορεί ο Βοριάς να γίνει αφορμή για να αρχίσει μια μεγάλη και αληθινή φιλία; Μπορεί η υπερήφανη Μυρσίνη να αποκτήσει εξαιτίας του αληθινούς φίλους; 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η Όλγα Ιγνατιάδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια Ημαθίας. Με αγάπη στη μουσική, της άρεσε να δημιουργεί εικόνες και ιστορίες σε κάθε ήχο. Λάτρις της φύσης και της γαλήνης που προσφέρει στον άνθρωπο το δάσος, ξεκίνησε τη συγγραφική της πορεία στο Βέρμιο, κάτω από μια υπεραιωνόβια καστανιά... τη στιγμή που έμαθε πως θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά.