Παρουσιάστηκαν οι εκδόσεις της Μητρόπολης με τίτλο: «Ιεραποστολή ἐν συγγραφαῖς »

Στο πλαίσιο των ΚΔ´ Παυλείων, την Δευτέρα 11 Ιουνίου το απόγευμα στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού «ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ» στην Νάουσα πραγματοποιήθηκε η βιβλιοπαρουσίαση των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως με τίτλο : «Ιεραποστολή ἐν συγγραφαῖς ».

Πρώτος ομιλητής της εκδηλώσεως ήταν ο κ. Παύλος Σαββίδης, θεολόγος- εκπαιδευτικός, ο οποίος παρουσίασε τα βιβλία κυρηκτικού περιεχομένου: Κυριακός λόγος, Ω Πανύμνητε Μήτερ, Φως Χριστού φαίνει πάσι, Νυν πάντα πεπλήρωται φωτός, Δογματικά Σαλπίσματα, Το σύμβολον της πίστεως, Πνευματικές τομές στη διδασκαλία του Αγίου Συμεών του νέου θεολόγου.

Δεύτερος ομιλητής ήταν ο κ. Διονύσιος Διαμαντόπουλος, Διευθυντής Πρωτοβαθμίου Εκπαιδεύσεως Ημαθίας, o οποίος παρουσίασε βιβλία αγιολογικού περιεχομένου : Μυρίπνοα άνθη Θεσσαλονίκης, Μεθ’ ημών ο χαριτόβρυτος Δημήτριος, Άγιος Αντώνιος, Άγιος Θεοφάνης, Αγία Ιερουσαλήμ, Άγιος Αρσένιος Βεροίας, Ευεργετών και ιώμενος, ενώ χρέη προέδρου ανέλαβε η κ. Βασιλική Κώστα, καθηγήτρια Νευρολογίας του ΑΠΘ.

Στην συνέχεια η νεανική χορωδία του Ωδείου της Ιεράς Μητροπόλεως υπό τη διεύθυνση της κ. Μαρίας Πέτκου απέδωσε τραγούδια από το ορατόριο του κ. Δημήτρη Μπρούχου για τον Άγιο Λουκά, ενώ την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, κ. Παντελεήμων, ο οποίος ευχαρίστησε τους ομιλητές και απένειμε τα αναμνηστικά των ΚΔ΄ Παυλείων

Την εκδήλωση παρουσίασε με επιτυχία ο Αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Όλα τα βιβλία τα οποία έχει συγράψει ο Μητροπολίτης Βεροίας κ. Παντελεήμων μπορείτε να το προμηθευτείτε από το βιβλιοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως, Βενιζέλου 29, τηλ. 23310 20951.

{jlex}flickr:72157667997892837{/jlex}