Πάρτυ για την τελετή λήξης των καλοκαιρινών δράσεων στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας

Με ένα μεγάλο πάρτυ στο τεράστιο αναγνωστήριο της Δημοτικής βιβλιοθήκης (Κτήριο ΒΕΤΛΑΝΣ, 1ος όροφος) Νάουσας, θα γιορτασθεί η λήξη των καλοκαιρινών δράσεων (30 δράσεις αναλάβαμε), με τίτλο «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2016 – Γίνε Εξερευνητής του Κόσμου ) στις οποίες συμμετείχαν και άλλες 125 Δημοτικές και Δημόσιες βιβλιοθήκες, το Κ.Δ.Α.Π. του Κ.Κ.Π.&Α. του Δήμου Νάουσας και συντόνισε η Εθνική μας Βιβλιοθήκη.

Η γιορτή θα γίνει την Δευτέρα 12 του Σεπτέμβρη και ώρα 11 το πρωί και η πρόσκληση απευθύνεται σε όλα τα παιδιά του Δήμου Νάουσας , γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και τους υπέροχους , ευρηματικούς, ακούραστους εθελοντές, για να ευχηθούμε στα παιδιά μας ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Είναι γεγονός ότι για 200 περίπου παιδιά, η Δημοτική μας βιβλιοθήκη αποτέλεσε σημείο αναφοράς το καλοκαίρι , τα οποία θα παρουσιάσουν τις δράσεις και την εμπειρία τους από αυτή την διοργάνωση.Θα εκτεθούν κατά θεματικές ενότητες όλες οι κατασκευές .(Επιμέλεια Κ.Δ.Α.Π. , Καλλιόπη Στάνιου, Έλενα Μίχου).

Θα προβάλλονται videos και φωτογραφίες σε μεγάλη οθόνη (Επιμέλεια Χριστοσοφία Μπαξεβάνου, Γιώργος Ρότζιος).

Face & body painting από την Άννα Ζαχαριάδου.

Η μικρή Αγγελική Αγ. Βλάχου, μαθήτρια της Εστίας Μουσών, θα παίξει στο πιάνο αγαπημένα παιδικά μουσικά κομμάτια.

Ζωντανό μουσικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει το συγκρότημα «Βιβλιοφάγοι» με ξένα χορευτικά τραγούδια που θα ξεσηκώσουν τους πάντες. Το συγκρότημα που «συστάθηκε» στον χώρο της βιβλιοθήκης κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών δράσεων, απαρτίζεται από τους μαθητές: Έλενα Μουρατίδου Α΄γυμνασίου, Αγάπη Χατζή Στ΄δημοτικού, Γιώργο Σταμάτη Στ΄δημοτικού, Γιώργο Μουρατίδη Α’γυμνασίου, Ζωή Μουρατίδου Β΄ γυμνασίου, Ανδριάννα Μπαλτατζίδου Α΄γυμνασίου, Δώρα Λιάμπα Στ΄δημοτικού και η μικρή Ελισάβετ Μουρατίδου.
Γενική μουσική επιμέλεια o dj Κώστας Τούμπας