Η ανακαίνιση της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας ολοκληρώθηκε

Από την Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: "Έχουμε τη χαρά και την τιμή, μαζί με απέραντα συναισθήματα ευγνωμοσύνης, να ανακοινώσουμε την επιτυχημένη λήξη της εκστρατείας μας, καθώς στις 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε και η μικρή περίοδος παράτασης.

Η συνεισφορά του κόσμου μέχρι και την τελευταία ημέρα ήταν συγκινητική. Όλοι μαζί καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 110.640,6€, πάνω από το 110% δηλαδή του στόχου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και κυρίως μεταδίδοντας ένα τόσο σημαντικό και ελπιδοφόρο για την εποχή μας μήνυμα: ότι «Η δύναμη των πολλών τα καταφέρνει!».

Όλη αυτήν την περίοδο, από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, ο ρυθμός του ενδιαφέροντος του κόσμου ήταν αυτός που καθόριζε, συντόνιζε και επέβλεπε το ρυθμό των εργασιών της ανακαίνισης. Οι απεικονίσεις και τα σχέδια έπαιρναν μορφή και το όραμά μας, μέρα με τη μέρα, γινόταν πραγματικότητα.

Ο 2ος όροφος της Βιβλιοθήκης, που δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τη δική σας υποστήριξη, είναι πλέον έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του σε όλους εσάς που τον διαμορφώσατε. Την Παρασκευή 15 Απριλίου όλοι μαζί ανάβουμε τα φώτα, με ένα εορταστικό διήμερο αφιερωμένο στη μάθηση, τη γνώση και τη δημιουργικότητα, που θα σας ανακοινώσουμε πολύ σύντομα".