Το βιβλίο ''Μαγεμένη Ευχή'' θα παρουσιαστεί στην Βέροια

"Η ανέμη να γυρίσει ... και ο κύκλος της προσφοράς με τη Μαγεμένη Ευχή τη Βέροια να αγγίξει......'' O συγγραφέας του βιβλίου ''Μαγεμένη Ευχή'' Παναγιώτης Δημητρόπουλος θα μας περιμένει στο παιδότοπο Punchinello (Λεωφ. Στρατού 33) το Σάββατο στις 23 Ιανουαρίου και ώρα 17:30 για να περάσουμε ένα όμορφο και δημιουργικό απόγευμα ...για καλό σκοπό!!!

Για το βιβλίο θα μιλήσει η κυρία Έφη Γώτη, Σχολική Σύμβουλος Νηπιαγωγών Ημαθίας και η κυρία Σοφία Τσιάμη, συγγραφέας. Θα ακολουθήσουν εκπλήξεις και διαδραστικά παιχνίδια ! Την εκδήλωση στηρίζει ο νεοσύστατος σύλλογος Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό ) ενώ μέρος των εσόδων από την πώληση των βιβλίων θα διατεθεί για τους σκοπούς του συλλόγου Γονέων του Ειδικού Σχολείου Βέροιας.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Γεννήθηκε στις 01 Ιουνίου 1976 στα Χανιά της Κρήτης. Είναι παντρεμένος με την Κυριακή Σεραφειμίδου, Διοικητική Υπάλληλο της ΕΡΤ, πτυχιούχο του Τ.Ε.Ι Σερρών στον τομέα Δ/κσης Επιχειρήσεων, και έχει ένα κοριτσάκι την Καλλιόπη 7 ετών.

Επιτυγχάνει το έτος 1997 σε Πανελλαδικό διαγωνισμό των Ενόπλων Δυνάμεων και κατατάσσεται με το βαθμό του Λχία (ΠΖ) στον Ελληνικό Στρατό οπού υπηρετεί μέχρι και σήμερα με τον βαθμό του Αλχία (ΠΖ). Από το 2010 έχει εισαχθεί στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Ελληνικού Πολιτισμού και βρίσκεται στο 3 έτος της φοίτησής του.

Ως Συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας και παραμυθιών έχει γράψει το γνωστό σε όλους, " 'Χρυσαφένιο κουκούτσι" από τις εκδόσεις Περίπλους το οποίο εξαντλήθηκε μετά από 4 μήνες κυκλοφορίας. Όπως επίσης και τη "Μαγεμένη ευχή" η οποία εξαντλήθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και κυκλοφορεί σε δευτερή έκδοση από τις εκδόσεις Anima. Συνεχής η δράση του στα κινήματα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο δήμο Παλλήνης και Χανίων. Πλούσια επίσης και η δράση του σε πολιτιστικούς Συλλόγους. Το 2014 ήταν Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων.

Να σημειωθεί πως επιλογή του είναι τα έσοδα από τις πωλήσεις των βιβλίων του να αποδίδονται σε ιδρύματα που σχετίζονται με παιδιά.