tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Πρεμιέρα έκανε η παράσταση «Το τρελό μικρό πράγμα, που ονομάζεται Έρωτας» στην Αγία Παρασκευή Καλλιθέας (φωτογραφίες, βίντεο)

Την πρώτη του παράσταση με τίτλο «Το τρελό μικρό πράγμα, που ονομάζεται Έρωτας» της Λένας Πετροπούλου παρουσίασε το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας.

Η αυλαία των παραστάσεων, που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε χωριά του δήμου μας, άνοιξε στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής στην Καλλιθέα, το βράδυ της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου.

Οι έξι ηθοποιοί, που προσπάθησαν να λύσουν το μυστήριο του Έρωτα, προσέφεραν άφθονο γέλιο στους θεατές που γέμισαν το θέατρο.

Σημείωση σκηνοθέτη

Είναι τρελός, είναι τυφλός, είναι αλλοπαρμένος! Σε κάνει να κλαις και να γελάς! Πετάς με τις φτερούγες του, τσακίζεσαι απ’ τα βέλη του! Θέλεις να ζήσεις! Θέλεις να πεθάνεις! Δε σε χωρά ο τόπος! Σε χωρούν όλοι οι τόποι… Κι άλλα, κι άλλα, κι άλλα… που από καταβολής ανθρώπου σκεφτόμαστε, νιώθουμε, αναρωτιόμαστε και παιδευόμαστε με αφορμή αυτό το γλυκό τερατάκι, που ονομάζεται Έρωτας!

To ΔΗ.ΠΕΘΕ Βέροιας και οι NOVAN Theater Group αναλαμβάνουν στην παράσταση ‘’Το τρελό μικρό πράγμα, που ονομάζεται Έρωτας’’ να λύσουν το μυστήριο του, να ακολουθήσουν τα ίχνη του, να απαντήσουν στο ερώτημα ‘’πώς καταφέρνει αυτός ο φτερωτός διαβολάκος να σε οδηγεί τη μια στη θέωση και την άλλη στην ξεθέωση;’’.

Για να λύσουν το αιώνιο μυστήριο του, θα ‘ακολουθήσουν’ επί σκηνής διάσημα ζευγάρια της ιστορίας, που όλοι θυμούνται! Ο Αδάμ και η Εύα, ο Ιάσωνας κι η Μήδεια, ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα, ο Τάσος και η Γκόλφω του και… άλλα, κι άλλα, κι άλλα!!!

Επί σκηνής 6 ηθοποιοί, τρεις γυναίκες και τρεις άντρες, με χιούμορ, αστείρευτη ενέργεια και διαρκείς μεταμορφώσεις, παίζουν με τον έρωτα, χορεύουν για τον έρωτα, στήνουν και ξεστήνουν τόπους και χρόνους, αναρωτιούνται, διασκεδάζουν, θυμώνουν κι απογοητεύονται, αναθαρρούν και ερωτεύονται! Μια ‘feel good’ παράσταση, που θα κάνει το κοινό να ερωτευτεί τον Έρωτα… κι ας είναι τζαναμπέτης!!!

Συντελεστές:
Κείμενα παράστασης- Σκηνοθεσία: Λένα Πετροπούλου
Κινησιολογία- Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος
Βοηθός σκηνοθέτη: Μάρα Γαβριηλίδου
Σκηνικά-Κοστούμια: NOVAN Theater Group
Ξύλινες κατασκευές: Γιώργος Μαυρόπουλος
Κατασκευή κοστουμιών: Αννίκα Καλαϊτζίδου
Μουσική επιμέλεια: Λένα Πετροπούλου, Τάσος Παπαδόπουλος

Φωνητική διδασκαλία: Μαριάννα Ντίνου
Φωτογραφίες-Trailer: Ελένη Χρυσομάλλη
Βοηθός παραγωγής: Ραφαηλία Κούσκουρα
Παραγωγή: NOVAN Theater Group

Έπαιξαν, χόρεψαν, μεταμορφώθηκαν: Βασίλης Κανελλόπουλος, Λένια Κοκκίνου, Πέτρος Μαλιάρας, Τάσος Παπαδόπουλος, Καρολίνα Ρήγα, Δήμητρα Σταματίου. 

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με τη συνεργασία της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, των Τοπικών Κοινοτήτων Φυτειάς, Συκιάς, Ασωμάτων, Κουλούρας, Τριλόφου, Αγίας Βαρβάρας, Ριζωμάτων, Τριπόταμου και των Πολιτιστικών Συλλόγων: Πολιτιστικού Συλλόγου Καλλιθέας, Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειάς, Μορφωτικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Συκιάς «Βάντα», Πολιτιστικού Συλλόγου Ασωμάτων, Πολιτιστικού Συλλόγου Προμηθέα, Πολιτιστικού Συλλόγου «Μακεδόνων Γαία», Μορφωτικού, Πολιτιστικού Συλλόγου Τριλόφου «Αριστοτέλης», Πολιτιστικού Συλλόγου Νέων Αγίας Βαρβάρας, Πολιτιστικού Συλλόγου Ριζωμάτων και Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Τριποτάμου.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι οι: Τεχνική Υπηρεσία, Αντιδημαρχία Καθαριότητας, Αντιδημαρχία Παιδείας, Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης και η ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας.

Οι παραστάσεις έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα, αφού αντί εισιτηρίου οι θεατές εάν το επιθυμούν προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βέροιας.

Επόμενες παραστάσεις:

ΦΥΤΕΙΑ, πλατεία
Τρίτη
3.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.

ΣΥΚΙΑ, προαύλιος χώρος σχολείου
Τετάρτη
4.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.

ΑΣΩΜΑΤΑ, προαύλιος χώρος σχολείου
Πέμπτη
5.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.

ΒΕΡΟΙΑ, 8ο Δημοτικό Σχολείο 
Δευτέρα 
9.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.

ΚΟΥΛΟΥΡΑ , πλατεία
Τρίτη
10.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.

ΤΡΙΛΟΦΟΣ, προαύλιος χώρος σχολείου 
Τετάρτη
11.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, πλατεία εκκλησίας
Πέμπτη
12.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.

ΡΙΖΩΜΑΤΑ, κλειστό θέατρο σχολείου
Παρασκευή
13.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.

ΤΡΙΠΟΤΑΜΟΣ, προαύλιος χώρος Κοινότητας
Σάββατο
14.09.2019, ώρα 8.30μ.μ.
 

 
 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69