Inspire and create – όμορφες ιδέες διακόσμησης για τον κήπο σας

kipos4

Όταν το σπίτι διαθέτει κήπο... τότε όλα μοιάζουν πιο πράσινα και πιο ειδυλλιακά! Ένας όμορφος κήπος, μπορεί να γίνει ένας stress-free χώρος για όλη την οικογένεια. Για αυτόν τον λόγο, πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένος, ώστε να μπορεί να καλύπτει τις αισθητικές σας ανάγκες και να εξασφαλίζει άνεση και ευρυχωρία.

Όσο διαθέσιμο χώρο και αν διαθέτει ο κήπος σας, μπορείτε εύκολα να τον διαμορφώσετε και να τον διακοσμήσετε έτσι όπως ακριβώς θέλετε. Ο ιδανικός σύμμαχός σας σε αυτό, είναι το TzambaSpiti, το οποίο είναι μέσα από προνομιακές τιμές και μία μεγάλη ποικιλία σας χαρίζει όλα τα κηπευτικά – αγροτικά είδη που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας ή ερασιτέχνης κηπουρός.

Πως πρέπει να κινηθείτε; Σε 3 άξονες:

1. Επιλογή φυτών
2. Διακόσμηση
3. Φροντίδα των φυτών σας

louloudia

Είστε έτοιμοι για landscaping λοιπόν;

Ενισχύστε τον κήπο σας με όσα περισσότερα φυτά γίνεται! Επιλέξτε ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί στην περιοχή σας και τον χρόνο που έχετε στην διάθεσή σας, τα φυτά που θα στολίσουν τον χώρο σας. Μερικές από τις πιο πρακτικές ιδέες, είναι τα καλλωπιστικά, τα αναρριχώμενα, τα αρωματικά, οι κάκτοι και πολλά άλλα που μπορείτε να απολαύσετε από την οθόνη του υπολογιστή σας, εδώ.

Εκτός από την φύτευση των φυτών σας, πρέπει ο χώρος να είναι σωστά διακοσμημένος, ώστε να μπορούν τα μέλη της οικογένειας να απολαμβάνουν με τον καλύτερο τρόπο μία συνάθροιση, μοναχικές στιγμές ή διάφορα happenings. Ειδικά διαμορφωμένα έπιπλα κήπου θα σας βοηθήσουν σε αυτό, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα και δίνοντας παράλληλα λειτουργικότητα στον πιο ιδιαίτερο εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Αν είστε από αυτούς που πραγματοποιούν συχνά κάποιες μικροεργασίες στον κήπο, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε κάποιους φράχτες, καφασωτά, μπορεί και πέργκολες για να προστατέψετε τα φυτά σας και να ενισχύσετε τους ανεκμετάλλευτους χώρους σας.

Και το τελευταίο στάδιο; Οι λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά! Μην ξεχάσετε να προμηθευτείτε φαναράκια, κεράκια, μαξιλάρια, κασπώ και πολλά άλλα που θα ολοκληρώσουν τον χώρο σας, δίνοντάς του αξία και ζωντάνια.

Ευχαριστούμε πολύ το TzambaSpiti για τις πολύτιμες συμβουλές που μας προσφέρει!