Τεχνικός έλεγχος γεωργικών φαρμάκων για ψεκαστικά μηχανήματα στην εταιρεία ΛΙΟΤΑΚΗΣ στην Χαρίεσσα

Από την εταιρεία ΛΙΟΤΑΚΗΣ Ε.Κ.Α.Μ.Ε.Λ ανακοινώθηκαν τα εξής:

Φίλοι Αγρότες,

Έφτασε η ώρα για την εφαρμογή τεχνικού ελέγχου γεωργικών φαρμάκων των ψεκαστικών σας μηχανημάτων.

Στην Χαρίεσσα Νάουσας λειτουργεί σταθμός τεχνικού ελέγχου εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων για ψεκαστικά μηχανήματα, στην επιχείρηση Λιοτάκης Θωμάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:
2332041642, 6974738394, 6972278839.

Το σωστό μηχάνημα είναι ποιότητα ζωής και η πολυετής πείρα μας είναι η εγγύηση!

Στο εργοστάσιο κατασκευής αγροτικών μηχανημάτων – επισκευώνΛΙΟΤΑΚΗΣ Ε.Κ.Α.Μ.Ε.Λ, το οποίο εδρεύει στην Χαρίεσσα Νάουσας, λειτουργεί σταθμός τεχνικού ελέγχου εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων για ψεκαστικά μηχανήματα Σ.Τ.Ε.Ε.Ε.Γ.Φ, και θα εκδίδει πιστοποιητικά ελέγχου και σήμα καταλληλότητας, πιστοποιημένα από το υπουργείο αγροτικής ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Ν. 4036/12, σκοπός του οποίου είναι η τακτική επιθεώρηση των ψεκαστικών μηχανημάτων, προκειμένου να επιτυγχάνεται υψηλό επίπεδο ασφαλείας των χρηστών και προστασία της ανθρώπινης υγείας και του περιβάλλοντος από τη χρήση γεωργικών φαρμάκων.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για τη Τελική Ημερομηνία της Επιθεώρησης των Ψεκαστικών Μηχανημάτων κάνοντας κλικ εδώ!

ΛΙΟΤΑΚΗΣ Ε.Κ.Α.Μ.Ε.Λ
ΧΑΡΙΕΣΣΑ, ΝΑΟΥΣΑ
ΤΗΛ-FΑX. 2332041642
ΚΙΝ 6974738394
E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.