Ξεκινά η υποβολή δηλώσεων ζημιάς από την χαλαζόπτωση στον δήμο Αλεξάνδρειας

Από τον Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκε ότι οι παραγωγοί των οποίων τα αγροτεμάχια (ΔΕΝΔΡΩΔΕΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΟΤΡΙΑΙΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ) υπέστησαν ζημία από το ΧΑΛΑΖΙ της 3ης Μαΐου 2016, μπορούν να υποβάλλουν δήλωση ζημίας στους κάτωθι Ανταποκριτές ΕΛΓΑ της Δ.Κ. Αλεξάνδρειας και της Τ.Κ. Βρυσακίου, από 05-05-2016 έως 19-05-2016:

ΚΙΡΤΙΚΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΛΑΧΑΝΗ ΟΛΓΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

Επίσης ο δήμος Αλεξάνδρειας γνωστοποίησε ότι ο ΕΛΓΑ, απέστειλε τον Πίνακα με τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 8ης Οκτωβρίου 2015 στις καλλιέργειες (σπανάκι-μηδική) παραγωγών της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας.

Τα πορίσματα αυτά είναι στη διάθεση των ενδιαφερόμενων παραγωγών για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες, δηλαδή έως τις 14-05-2016.

Κάθε ενδιαφερόμενος παραγωγός μπορεί να πληροφορηθεί τα πορίσματα των πραγματογνωμοσυνών και όποιος διαφωνεί με αυτά, μπορεί να υποβάλλει αίτηση επανεκτίμησης μέσα στην παραπάνω προθεσμία των 10 ημερολογιακών ημερών προσκομίζοντας ταυτόχρονα αντίγραφο της δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής που υπέβαλε, στους κάτωθι Ανταποκριτές ΕΛΓΑ της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξάνδρειας:

ΚΙΡΤΙΚΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ
ΛΑΧΑΝΗ ΟΛΓΑ