Στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας τα πορίσματα του ΕΛΓΑ με τις εκτιμήσεις ζημιών

dimarxeio alexandrias

Από τον δήμο Αλεξάνδρειας έγινε γνωστό ότι κοινοποιήθηκαν από τον ΕΛ.ΓΑ τα πορίσματα εκτίμησης των ζημιών από το ζημιογόνο αίτιο ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ της 02/09/2014 και της 23/10/2014 σε καλλιέργειες παραγωγών της τοπικής κοινότητας Αλεξάνδρειας και μπορούν οι ενδιαφερόμεναι να μεταβούν στο Δημαρχείο για να ενημερωθούν.

Επίσης, ανακοινώθηκε η παράταση και εκπρόθεσμη υποβολή αναγγελίας για τις ζημιές στο Φυτικό κεφάλαιο από Υπερβολικές Βροχοπτώσεις -Πλημμύρες στις 27/3/2015. "Σας επισημαίνουμε ότι επειδή οι ζημιές είναι σε εξέλιξη, αρχικές αιτήσεις θα γίνονται δεκτές καθ'όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και η λήξη της διαδικασίας θα οριστεί από το Υποκατάστημα ΕΛ.ΓΑ Βέροιας. Οι εκπρόθεσμες αρχικές αιτήσεις που έχουν υποβληθεί έχουν γίνει δεκτές από το υποκατάστημα Βέροιας, όχι όμως και τα απλά αιτήματα των παραγωγών, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλουν αρχική αίτηση στους ανταποκριτές.

Σε κάθε περίπτωση, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί να έρθουν σε επαφή με τον ανταποκριτή ΕΛ.ΓΑ της περιοχής τους" αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου.