Σε διαβούλευση ο νέος κανονισμός του ΕΛΓΑ

xalazi rodakino

Σε εφαρμογή των Κατευθυντήριων Γραμμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΚΚΓ) σχετικά με τις Κρατικές Ενισχύσεις στο γεωργικό και δασονομικό τομέα και στις αγροτικές περιοχές για την περίοδο 2014-2020,  ο  ΕΛ.Γ.Α συνέταξε σχέδιο Κανονισμού Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων, το οποίο καθορίζει τους όρους, τις προϋποθέσεις, τους περιορισμούς και τις διαδικασίες χορήγησης Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων έναντι ζημιών στη γεωργική και ζωική παραγωγή  ή στα μέσα παραγωγής από θεομηνίες, δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλα έκτακτα γεγονότα.

Ο ΕΛ.Γ.Α καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να συμβάλει με τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις προτάσεις του, στη βελτίωση των διατάξεων του  Κανονισμού.

 Οι παρατηρήσεις, τα σχόλια και οι προτάσεις επί του σχεδίου του Κανονισμού, θα αποστέλλονται στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.και  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., το αργότερο μέχρι Παρασκευή 17-7-2015.