tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Την ανάγκη ταχύτατης αναγγελίας ζημιών από τον ΕΛΓΑ για προβλήματα καρπόδεσης των οπωροφόρων στην Ημαθία ζητά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Να προχωρήσει ταχύτατα ο ΕΛΓΑ σε αναγγελίες ζημιών προκειμένου να αποζημιωθούν οι παραγωγοί οπωροφόρων δέντρων της Ημαθίας για τις ζημίες που υπέστησαν οι καλλιέργειές τους κατά το στάδιο της καρπόδεσης λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων από τα μέσα Μαρτίου έως και τα τέλη Απριλίου, ζητάει με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Όπως τονίζει, οι ζημιές στα οπωροφόρα σε πολλές περιοχές της Ημαθίας (στα κεράσια στα τοπικά διαμερίσματα Φυτειάς και Τριλόφου του Δήμου της Βέροιας, στα συμπύρηνα ροδάκινα, στα αχλάδια) είναι πολύ μεγάλες, με αποτέλεσμα η απόδοση σε καρπούς να προμηνύεται όχι απλά ελάχιστη αλλά σχεδόν μηδαμινή.

Ως εκ τούτου, η διεκπεραίωση της διαδικασίας από τον Οργανισμό οφείλει να γίνει σε άμεσο χρονικό διάστημα προκειμένου εν συνεχεία οι παραγωγοί να προχωρήσουν σε δηλώσεις και να γίνει ταχύτατα η καταγραφή των ζημιών από τα κλιμάκια του Οργανισμού.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69