tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας: "Δεν συντρέχει λόγος να ανέβει το μεροκάματο"

Από τον Αγροτικό Σύλλογο Νάουσας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Τις τελευταίες μέρες έχει ανοίξει μία κουβέντα για το μεροκάματο. Βλέπουμε με εκβιαστικές και ατεκμηρίωτες δηλώσεις κάποιου σωματείου υπαίθρου να θέλουν να ανεβάσουν το μεροκάματο στο επιθυμητό για αυτούς ύψος. Πρώτα από όλα με ποια νομιμοποίηση ένα σωματείο μπορεί να καθορίζει το ύψος του μεροκάματου και από την άλλη η κοινή λογική λέει ότι για μία συμφωνία πάντα πρέπει να υπάρχουν δύο μέρη.

Εμείς σαν Ενιαίος σύλλογος αγροτών Νάουσας δηλώνουμε ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος για να ανέβει το μεροκάματο γιατί ούτε οι τιμές του ροδάκινου ανέβηκαν αλλά και κανένας άλλος λόγος δεν συντρέχει.

Αυτή η δυσκολία που υπάρχει στο να έρθουν εργάτες γης από τη γειτονική Αλβανία πρώτα από όλα είναι προσωρινή και το αμέσως επόμενο διάστημα θα λυθεί. Η συνεργασία με αυτούς τους εργάτες γης είναι σχεδόν 30 χρόνια γι αυτό λοιπόν να μην τορπιλίζουν κάποιοι αυτή την καλή συνεργασία που είχαμε τόσα χρόνια.

Η κάθε περιοχή διαμορφώνει το ύψος του μεροκάματου ανάλογα με τις ανάγκες, ας αφήσουνε λοιπόν τις εκβιαστικές αυτές δηλώσεις στον τύπο και να κοιτάξουμε όλοι μας να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αυτή την καλή συνεργασία που είχαμε τόσα χρόνια". 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69