ΓΚΙΑΤΑΣ ΧΑΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Διεύθυνση: Ταγματάρχου Γεωργούλη 24
Πόλη: Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333053008
Φαξ: 2333053008
Κινητό: 6948001164
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/gkiatas
Βρείτε μας στο Facebook: ΓΚΙΑΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκα το 1966 στο Κηπουρειό Γρεβενών. Το 1973 ήρθα στο Νησέλι Ημαθίας (στην περιοχή της Αλεξάνδρειας), όπου και διέμεινα έως το 1999. Από τότε κατοικώ στην πόλη της Αλεξάνδρειας.

Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, της σχολής Ν.Ο.Ε. (ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ)  του Α.Π.Θ.  (ορκίστηκα και πήρα το πτυχίο μου το 1990).

Εργάστηκα σε Λογιστικά Γραφεία και στη συνέχεια σε Ανώνυμες Εταιρίες, ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου και Υπεύθυνος τμήματος marketing. Από το 1998 έχω ατομική επιχείρηση ως ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ, ασκώντας το επάγγελμα του ΛΟΓΙΣΤΗ - ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΥ Α’ ΤΑΞΗΣ, στην πόλη μου, την Αλεξάνδρεια, όπου βρίσκεται η έδρα του Λογιστικού Γραφείου μου. Το Γραφείο είναι ιδιόκτητο και απασχολώ προσωπικό.

Άσκησα καθήκοντα καθηγητή σε εκπαιδευτικά σεμινάρια με αντικείμενο την ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ και την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Είμαι παντρεμένος και έχω δύο παιδιά.

 

ΓΚΙΑΤΑΣ

 

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Λογιστικό Γραφείο μου καλύπτει όλες τις υπηρεσίες που σχετίζονται με τον οικονομικό – φορολογικό κλάδο, στον οποίο δραστηριοποιούμαι.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει:

- Λογιστική τήρηση και παρακολούθηση ατομικών επιχειρήσεων (απλογραφικά βιβλία Β’ κατηγορίας)

- Λογιστική τήρηση και φορολογική υποστήριξη  εταιριών (ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΑΕ- διπλογραφικά βιβλία Γ’ κατηγορίας)

- Φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων (ατόμων)

- Φορολογικές δηλώσεις νομικών προσώπων (εταιριών)

- Μισθοδοσία, εργατικά και ασφαλιστικά θέματα

- Συμβουλευτικές υπηρεσίες οικονομικών-φορολογικών θεμάτων

- Προγράμματα ΟΑΕΔ

- Προγράμματα ΕΣΠΑ

- Οργάνωση επιχειρήσεων

- Εξωτερικές εργασίες λογιστικών-οικονομικών θεμάτων

- Υπηρεσίες εκπαίδευσης σε λογιστικά-οικονομικά θέματα

 

ΓΚΙΑΤΑΣ

 

Το Λογιστικό Γραφείο είναι πλήρως μηχανογραφημένο με πλήρη διασύνδεση των θέσεων εργασίας μεταξύ τους  και με το internet.

Υπάρχει σύνδεση με το ΤΑΧΙΣ και γνώση των θεμάτων με τα οποία ασχολείται καθημερινά ο καθένας μας (εντολές πληρωμής διαφόρων υποχρεώσεών μας, αιτήσεις πετρελαίου θέρμανσης, αιτήσεις οικογενειακών επιδομάτων Α21,  πάγιες ρυθμίσεις οφειλών πολιτών προς το κράτος, κωδικοί και κλειδάριθμοι και γενικώς ότι σχετίζεται με τις αρκετές και συχνές ανάγκες των φυσικών προσώπων προς την πολιτεία).

Τα λογισμικά προγράμματα που χρησιμοποιούνται καλύπτουν την γκάμα των εφαρμογών που είναι απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των αναγκών των πολιτών.

Με όλους τους πελάτες υπάρχει προσωπική σχέση και γνώση των αναγκών και των ιδιαιτεροτήτων τους. Η συνεργασία μαζί τους είναι σε καλό επίπεδο κάτι που αποτελεί προϋπόθεση για περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

ΓΚΙΑΤΑΣ

ΓΚΙΑΤΑΣ ΧΑΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οικονομολόγος Α.Π.Θ. 

Λογιστής - Φοροτεχνικός Α' τάξης

Ταγμ. Γεωργούλη 24, Αλεξάνδρεια

Τηλ/Φαξ: 2333053008

Κιν: 6948001164

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.