ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ │ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΗΧΟΣ / Sidiropoulos Sound

Διεύθυνση: Λεωφόρος Στρατού 80
Πόλη: Βέροια
Τηλέφωνο: 2331071340
Φαξ: 2331071340
Κινητό: 6973348056
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Υπεύθυνος: Σιδηρόπουλος Γιάννης
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/sidiropoulos-sound
Βρείτε μας στο Facebook: Sidiropoulos Sound
 ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ 

 

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΗΧΟΣ / Sidiropoulos Sound

sidiropoulos sound

Η εταιρεία “ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΗΧΟΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ / Sidiropoulos Sound  σας καλωσορίζει στο σύγχρονο και εξελιγμένο τεχνολογικά χώρο της. Έναν χώρο που δημιουργήθηκε από ανθρώπους εξειδικευμένους στον τομέα των ηλεκτρονικών μέσων αναπαραγωγής ήχου - εικόνας και συναγερμού, του σύγχρονου τεχνολογικά, αυτοκινήτου και δικύκλου. 

Οι έμπειροι συνεργάτες μας και τεχνικοί, με την εμπειρία του χθες σε συνδυασμό με την τεχνολογία του σήμερα, για όλα τα μοντέλα κατασκευαστών αυτοκινήτου (ALFA ROMEO, AUDI, BMW, BUICK, CHEVROLET, FIAT, FORD, GM, GMC, HONDA, JEEP, KIA, MAZDA, MG, OLDSMOBILE, OPEL, PINTO, PLYMOUTH, PONTIAC, PORSCHE, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VW κ.α.) και σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες επίσημες αντιπροσωπείες στον χώρο των υποσυστημάτων (multimedia και συναγερμών) αυτοκινήτου, δικύκλων και σκαφών θαλάσσης (Kenwood - Sony - Pioneer - Jvc – Alpine – Blaupunkt κ.α.), καθώς επίσης και των επίσημων αντιπροσωπειών στον χώρο των ήχου (Clarion, MacAudio, Hertz, κ.α.), είναι πάντα διαθέσιμοι να σας προτείνουν την ιδανικότερη σύγχρονη τεχνολογικά λύση, μόνο για το δικό σας αυτοκίνητο, δίκυκλο ή σκάφος. Είναι πρόθυμοι να σας λύσουν οποιαδήποτε απορία σας, στοχεύοντας πάντα στην δική σας ευχαρίστηση, ασφάλεια και διασκέδαση.

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση!

Η έκθεση μας, διαθέτει μια πλούσια γκάμα προϊόντων. Εκεί μπορείτε να δείτε όλα τα νέα μοντέλα από οθόνεςσυστήματα πλοήγησηςραδιόφωνα (Radio CD, USB, Bluetooth, iPod), ηχοσυστήματα και συναγερμούς.

 

Ράδιο CD – Multimedia – Ενισχυτές - Sub Woofer – Ηχεία

Συστήματα Πλοήγησης - Συναγερμοί Αυτοκινήτων & Κατοικιών - Συστήματα Παρακολούθησης μέσω Internet

Αισθητήρες Παρκαρίσματος - Bluetooth - GPS Tracker Αυτοκινήτων & Ζώων

και πολλά άλλα είδη στις καλύτερες τιμές της αγοράς!!!

 

Στο κατάστημα θα βρείτε προϊόντα των εταιριών Sony, LM Digital, Kenwood, IQ Digital, JVC, Pioneer, Gear, Hertz κι άλλων γνωστών εταιρειών.

View this gallery on Flickr

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση! 

View this gallery on Flickr

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση! 

Επισκεφθείτε μας και δείτε από κοντά τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα, να συγκρίνετε και να αξιολογήσετε πριν αποφασίσετε πιο προϊόν ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας.

Είμαστε στην διάθεσή σας!!!

 

Sidiropoulos Sound

 

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ │ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ - ΗΧΟΣ - ΑΞΕΣΟΥΑΡ / Sidiropoulos Sound

Σιδηρόπουλος Γιάννης
Λ. Στρατού 80, Βέροια
Τηλ. / Φαξ: 2331071340
Κιν.: 6973348056
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.