ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ

Διεύθυνση: Έδεσσας - Νάουσας
Πόλη: Κοπανός
Τηλέφωνο: 2332041944
Φαξ: 2332041229
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: http://www.brouvalis.gr
Υπεύθυνος: Μπρούβαλης Δημήτριος & Νίκος
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/brouvalis
 

ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ

Η εταιρεία “ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ” ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Μπρούβαλη το 1976. Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της επιχείρησης βρίσκονται στον Κοπανό Ανθεμίων.

Εκεί θα βρείτε μια μεγάλη έκθεση ειδών υγιεινήςπλακιδίων και επίπλων μπάνιου.

Στο κατάστημα ειδών υγιεινής “ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ” μπορείτε να επιλέξετε, ανάμεσα από  μια τεράστια γκάμα προϊόντων και σχεδίων, υλικά εξαίρετης ποιότητας ιδανικά για το χώρο και τις προσωπικές σας ανάγκες.

 

ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ

 

Η ποιότητα μας έχει καθιερώσει τον χώρο των ειδών υγιεινής τα τελευταία 38 χρόνια.  

Κύριος στόχος της επιχείρησης, η πλέον καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, επιβάλει μια διαφορετική χρήση του χώρου του Μπάνιου.

 

ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ

 

Τα είδη υγιεινής “ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ” έχοντας ως αφετηρία τη σημαντική γνώση στις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη πρόταση προϊόντων, για να μετατρέψετε το μπάνιο σας και τον χώρο σας, σε χώρο ευεξίας και αναψυχής κάνοντας την καθημερινή ζωή της οικογένειας πιο άνετη.

 

ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ

 

Χαλαρώστε και αναζωογονηθείτε μέσα σε μία καμπίνα υδρομασάζσάουνα ή spa.

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία τύπων που διαθέτουμε είναι βέβαιο ότι θα βρείτε αυτή που σας ταιριάζει.

 

ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ

 

Επιπλέον στο κατάστημα “ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ” θα βρείτε ειδικά βοηθήματα μπάνιου. Μοναδικά σε ποιότητα και εργονομία. Περιλαμβάνονται σανίδες και καθίσματα μπανιέρας, λαβές ασφαλείας τοίχου, ανακλινόμενα καθίσματα τοίχου, καρεκλάκια, πατάκια.

Θέλετε ιδέες και λύσεις για το σπίτι σας Επισκεφτείτε το κατάστημα “ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ”, ενημερωθείτε για τα προϊόντα και οι ειδικοί θα σας δώσουν άμεσα την λύση. Μέσω τρισδιάστατου σχεδιασμού, θα μπορείτε να δείτε πως θα γίνει ο χώρος που επιθυμείται να τροποποιήσετε. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ικανοποιήσει.

 

ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ

ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ "ΜΠΡΟΥΒΑΛΗΣ"

Κοπανός, Ημαθίας

Τηλ.: 2332041944

Website: www.brouvalis.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.