Στα μπαράζ ανόδου για Α' εθνική ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Την μεγαλύτερή του επιτυχία σε επίπεδο συλλόγων σημείωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας. Συγκεκριμένα η ομάδα των ανδρών αποτελούμενη από τους Τρίκκα Νίκο, Ανανιάδη Μιχάλη και Γεωργόπουλο Γιάννη αγωνίστηκαν στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης στην κατηγορία Β´ Εθνική Βοράς. Πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις κατάφεραν να κατακτήσουν την 1η θέση στον όμιλό τους κερδίζοντας το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στην Α ΕΘΝΙΚΗ.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους τρεις αθλητές και ειδικότερα στον Τρίκκα Νίκο που ήρθε από το εξωτερικό όπου σπουδάζει για να αγωνιστεί καθώς επίσης στους αθλητές Ανανιάδη Μιχάλη ο οποίος μετά από τρίωρο αγώνα κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να κερδίσει τον αγώνα του σφραγίζοντας την πρωτιά στον όμιλο και το εισιτήριο των μπαράζ καθώς και στον αθλητή Γεωργόπουλο Γιάννη για την συμμετοχή του και την παρουσία του στους διασυλλογικούς αγώνες.

Ο πρόεδρος του ομίλου Βαγγέλης Μανωλόπουλος συγχαίρει τους αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς και τον προπονητή του ομίλου Κουκουλομάτη Σταύρο.