Πολύ καλή εμφάνιση και 6η θέση για Πετράκη στο World Cup

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας Πετράκης Κωνσταντίνος, στην πρεμιέρα των φετινών αγώνων Parasnowboard. Οι αγώνες διεξήχθησαν το τριήμερο 6-8 Νοεμβρίου στην στεγασμένη τεχνητή πίστα Ski Dubai Relative.

6ος στο Asian Cup
Την Τρίτη 6 Νοέμβρη διεξήχθη ο πρώτος αγώνας για το Asian Cup και ο Κωνσταντίνος κατετάγη 6ος στο Banked Slalom (οι αθλητές αγωνίζονται μόνοι, με αντίπαλο το χρόνο. Σε δύο κούρσες, ο καλύτερος χρόνος λαμβανεται υπόψη). Με τους βαθμούς που συγκέντρωσε, κατάφερε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου που ακολούθησαν.

7ος και 6ος στο World Cup
Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Νοέμβρη, διεξήχθησαν οι 2 πρώτοι αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην ίδια πίστα (ParaSnowboard World Cup: Σειρά αγώνων σε διάφορες χώρες, όπου οι αγωνιζόμενοι αθλητές συγκεντρώνουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη.). Στον πρώτο αγώνα ο Κωνσταντίνος Πετράκης κατετάγη 7ος και σήμερα το πρωί (8/11) στον δεύτερο αγώνα της σειράς, κατετάγη 6ος βελτιώνοντας τον προσωπικό του χρόνο.

Ο Κωνσταντίνος αγωνίζεται στην κατηγορία SB-UL (Snowboard Upper Limb) και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 22η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης (Ranking List).
Σειρά τώρα έχει η συμμετοχή του Κωνσταντίνου στο European Cup/World Cup που θα διεξαχθούν πάλι σε τεχνητή πίστα στο Landgraaf της Ολλανδίας το τριήμερο 13-15 Νοεμβρίου.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει αύριο το πρωί (09/11) στη Βέροια.