Κέρδισε τον πρωτοπόρο και πλησίασε στην κορυφή η Βέροια (φωτογραφίες)

Νίκη που την φέρνει πιο κοντά στην κορυφή σημείωσε η Βέροια. Επικράτησε με 2-0 του πρωτοπόρου Άρη Παλαιοχωρίου και μείωσε την μεταξύ τους διαφορά στους τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά, η Βέροια είχε περισσότερες φάσεις στην εστία και κατόρθωσε να σκοράρει δυο φορές απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν πιο κινητικός στην αρχή αλλά δεν προβλημάτισε την Βέροια στο δεύτρερο μέρος.

Στο πρώτο μέρος, ο Άρης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά η Βέροια ήταν πιο απειλητική και έφτασε στο γκολ. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Βέροια. Μόλις στο 5', μετά από λάθος γύρισμα, ο Κανούλας πήρε την μπάλα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 19' η μπάλα στρώθηκε στον Βεργώνη, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε.

Η πρώτη απειλή του Άρη καταγράφηκε στο 26', όταν ο Κεφαλάς επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Κοντογουλίδη με μακρινό σουτ, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας, απόκρουσε με υπερένταση. Στο 37' οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή στιγμή. Μετά από σέντρα από αρσιτερά, ο Μανιός έκανε το σουτ στην κίνηση αλλά ο Κοντογουλίδης μπλόκαρε.

Στο 41', η Βέροια μετά από πολύ ώρα είχε μια τελική. Ο Χατζ'αραςς μέσα από την περιοχή και κλεισμένος έκανε ένα σουτ άουτ. Στο 42' ο Κανούλας, πήρε την πάσα από τον Χατζάρα, αλλά από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ.

Η Βέροια μπήκε πιο επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο, δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε στο δεύτερο γκολ. Στο 52' γυριστή κεφαλιά του Κανούλα πέρασε άουτ ενώ στο 56' δυνατό σουτ του Χατζάρα μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον Γιώτα.

Στο 62' ήρθε το 2-0. Ο Τσικόπουλος έκανε την σέντρα και ο Κανούλας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά το δεύτερο γκολ, η Βέροια διατήρησε το προβάδισμά της χωρίς να κινδυνεύσει από τον αντίπαλο.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός (46' Παπουτσίδης), Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (73' Καράμπελας), Κάνουλας, Σκαθαρούδης (59' Τσικόπουλος), Χαντζάρας (79' Μυλωνάς).

ΑΡΗΣ Π.: Γιώτας, Τσιντογιάννης, Καραμπάς, Ταϊρης, Αποστολάς, Μπάμπουρας (57' Αλωπούδης), Κεφαλάς (72' Σκέμπη), Κωτάκης, Ιγνατίδης (90' Δημητρακόπουλος), Μανιός, Σιμόνι.

Τα αποτελέσματα

ΠΑΟ Κουφαλίων - Νίκη Αγκαθιάς 0-0
Μακεδονικός - ΑΣ Γιαννιτσά 1-0
Ερμής Αμυνταίου - Εδεσσαϊκός 0-8
Τρίγλια - Αγροτικός Αστέρας 1-0
Λαγκαδάς - Μελιτεύς Μελίτης 5-0
Αλμωπός Αριδαίας - Ολυμπιακός Κυμίνων 3-1
Βέροια - Άρης Παλαιοχωρίου 2-0