Συμφώνησε με Μυλωνά η Βέροια

Μετά το “μπαμ” με τον Σκαθαρούδη και την επιστροφή των νεαρών Τσιότρα-Πατσιαβούρα, η Βέροια που αναδιοργανώνεται σε κάθε επίπεδο, ετοιμάζει νέες προσθήκες.

“Κλεισμένος” δείχνει ο υψηλόσωμος επιθετικός, Γιώργος Μυλωνάς, με θητεία σε Πάικο Γουμένισσας, Κ20 Ξάνθης, Διαγόρα Σεβαστής, Φίλιππο Αλεξάνδρειας και μέχρι πρότινος Ρόδο. Ο 21χρονος Κιλκισιώτης στράικερ έχει αρκετές παραστάσεις στη Γ´ Εθνική και απασχόλησε και άλλες ομάδες.

Εξελίξεις αναμένονται και με άλλους παίκτες που βρίσκονται στο... ραντάρ της “Βασίλισσας” και σε αυτή τη λίστα, με ενδιαφέρον και επαφές, δείχνουν οι Ηλίας Προβατίδης και Αργύρης Μουρατίδης. Ο πρώτος είναι 35χρονος Κατερινιώτης κεντρικός χαφ, που απασχόλησε και άλλες ομάδες και έχει θητεία σε Πιερικό, Παναχαϊκή, Πλατανιά, Αγροτικό Αστέρα, Αλμωπό Αριδαίας, Αιγινιακό, Αετό Σκύδρας, Άρη Παλαιοχωρίου και μέχρι πρότινος Κιλκισιακό. Ο 23χρονος Μουρατίδης είναι παίκτης που γνωρίζει καλά ο Νίκος Παπανώτας και μπορεί να παίξει στόπερ, δεξί μπακ και “εξάρι”, έχοντας προϋπηρεσία σε Λευκάδια, Θύελλα Φιλώτα, Αλμωπό Αριδαίας και πέρυσι Νάουσα. Φημολογία στην Ημαθία θέλει στη λίστα και “ηχηρά” ονόματα, από το... ένδοξο παρελθόν όπως του Στέλιου Μαραγκού.

Τέλος, το βασικό στάδιο προετοιμασίας για τους Βεροιώτες θα λάβει χώρα στο Τσοτύλι Κοζάνης, από τις 20 ως τις 29 του μήνα (στην επιστροφή θα δοθεί φιλικό με τον Μακεδονικό Φούφα στην Πτολεμαϊδα).

Πηγή: http://arenafm.gr