Κέρδισαν τον Μέντεκα τα κορίτσια της Αγίας Βαρβάρας

Μεγάλη νίκη για τη γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 1/3/2015, στον εντός έδρας αγώνα, στο γήπεδο της ΕΠΣ Ημαθίας στα Παλατίτσια, με την αντίστοιχη ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς, για τη 10η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με τελικό σκορ 1 – 0.

Ο αγώνας ξεκίνησε πολύ καλά για τα κορίτσια του Λάζαρου Παπαδόπουλου με επιθετική πρωτοβουλία και με πρώτη καλή στιγμή ,στο 8', με δυνατό σουτ η Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι στο επόμενο λεπτό γέμισμα της Κωνσταντινίδου από πλάγια θέση, στην απόκρουση των αμυντικών η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι και βγαίνει κόρνερ. Στη συνέχεια στο 24' επιθετική ενέργεια με τη Μουρατίδου που πέρασε γρήγορα 2 – 3 παίκτριες, πάσαρε στη Ντούσκα αλλά το δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 28' δεύτερο δυνατό σουτ η Κιουτάχιαλη έξω από την περιοχή η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι της Κλεπουσνιώτου και στην επαναφορά η Παπαδόπουλου πλάσαρε στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ. Μονόλογος του Αστέρα στην επίθεση και στο 30' δυνατό σουτ της Μουρατίδου μέσα από την περιοχή, από πλάγια θέση, απέκρουσε σωτήρια η Κλεπουσνιώτου. Δεύτερη καλή ευκαιρία με τη Μουρατίδου, στο 32', σε σέντρα σουτ, από πλάγια θέση, μπλόκαρε πάλι η Κλεπουσνιώτου. Τρίτο δοκάρι στο 34' μετά από δυνατό σουτ της Παπαδοπούλου, από πλάγια θέση, αλλά απέκρουσε την τελευταία στιγμή η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και βγήκε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, αλλά η επιθετική λειτουργία του Αγροτικού Αστέρα δεν σταμάτησε και στο 47' δυνατό σουτ της Ντούσκα, έξω από την περιοχή, μπλόκαρε η τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων. Στο 62' δυνατό σουτ της Μουρατίδου, έξω από την περιοχή απέκρουσε σωτήρια η Κλεπουσνιώτου.

Η υπεροχή του Αστέρα καρποφόρησε στο 83', με δυνατό σουτ της Κωσταντινίδου, μέσα από την περιοχή, από πλάγια αριστερά και έδωσε προβάδισμα με 1 – 0.

Οι φιλοξενούμενες σε όλο τον αγώνα έπαιξαν αμυντικά και δυσκόλεψαν τα κορίτσια του Αστέρα στην επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων.

Η απόδοση όλης της ομάδας ήταν παρά πολύ καλή. Εκτός του 1 τέρματος η ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχασε κλασικές ευκαιρίες, για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων καθώς είχε και τρία δοκάρια.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Ψωμιάδου, Στρίμπα, Ντούσκα, Παπαδοπούλου, Τσαγκαλίδου, Μουρατίδου, Κωνσταντινίδου, Κιουτάχιαλη, Δεληγιαννίδου, Φείμ, Κασιανίδου (89' Πιστοφίδου)

ΜΕΝΤΕΚΑΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Μανώλης Σολοποτιάς): Κλεπουσνιώτου, Τσαραμανίδου, Ιγνατίου, Μαχλά, Τσακάκου, Στόγιου (88' Αθανασιάδου), Γεωργαντζή, Λαζαρίδου, (84' Ναλμπάντη), Κανάνι, Κυριακοπούλου, Ευστράτιου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Τσιμεντερίδης Σταύρος με βοηθούς την κ. Μπακατάρη Χρυσή και την κ. Μπέλτσου Σοφία από το σύνδεσμο Κοζάνης.