Φιέστα στην Αγία Μαρίνα

Εκδήλωση γεμάτη ποδόσφαιρο η σημερινή για τον Μέγα Αλέξανδρο με μια ομάδα όπως ο Α.Σ Ειρηνούπολης περσινό πρωταθλητή της Α1 αλλά με πολλές αξιώσεις και φετινό ,άφθονο κρασί πολλά ψητά και πολλά «κυανόλευκα» χαμόγελα και όνειρα για μια πετυχημένη παρουσία στην Α2 ήταν αυτή που διοργάνωσε η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου για την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου τίμησε και τον ποδοσφαιριστή του Α.Σ Ειρηνούπολης και Πρόεδρος της βασίλισσας του βορρά και του Άρη Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Καρυπίδης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο την τιμητική πλακέτα απένειμε στον Γενικό Αρχηγό του ΑΣ Ειρηνούπολης, Άρη Βενιόπουλο (ο Κιος Καρυπίδης είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις )ο Πρόεδρος του Μέγα Αλέξανδρου Γκέκας Αθανάσιος.

Στο γήπεδο παρών και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΗΜΑΘΙΑΣ κ. Καραμελίδης μαζι με το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κ Χριστοδούλου Τάσο επίσης παρών ο δημοτικός Σύμβουλος Παπαγιάννης Γιάννης με την σύζυγο του ο Πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Ν.Γερούκης ο Γραμματέας Γ. Στογιάννης ο συντονιστής της πρωτοβουλίας αγροτών Κος Παπακωνσταντινου Θ. αλλά και πολύ παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.