Οι παλαίμαχοι θυμήθηκαν τα νιάτα

Τα ένδοξα χρόνια της «Βασίλισσας του Βορρά» θυμήθηκαν οι δεκάδες παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 24/5 στο δημοτικό στάδιο της Βέροιας. Το σωματείο παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Βέροιας σε συνεργασία με την ΠΑΕ, διοργάνωσαν φιλικό αγώνα με την ομάδα παλαιμάχων των Τρικάλων.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό, καθώς στο γήπεδο συναντήθηκαν μετά από χρόνια οι μεγάλες δόξες των δύο συλλόγων και αναβίωσαν οι ποδοσφαιρικές κόντρες της δεκαετίας του '60 και του '70.
Παρόντες, τόσο ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης όσο και ο δήμαρχος Βέροιας κ.Κώστας Βοργιαζίδης οι οποίοι έκαναν και το εναρκτήριο λάκτισμα.
Τα αναμνηστικά κύπελλα αθλοθετήθηκαν από την ΕΠΣ Ημαθίας και το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Ακολούθησε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο, όπου μεταφέρθηκε το μήνυμα του προέδρου της ΠΑΕ κ.Θεόδωρου Καρυπίδη για ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις ΠΑΕ - παλαιμάχων, καθώς η «Βασίλισσα του Βορρά» πρέπει να σέβεται το ένδοξο παρελθόν της, ώστε να έχει αντάξιο μέλλον.

Για την ιστορία, ο φιλικός αγώνας έληξε με σκορ 2-1 υπέρ της Βέροιας.
Με τη Βέροια αγωνίστηκαν οι: Δέλλιος, Κατσώνης, Μίλης, Παπανώτας, Κελεσίδης Λ., Παπατζίκος Τ., Σαββίδης, Ελευθεριάδης, Αδαλόγλου, Σιούτης, Τρούπκος Θ., Χριστοφορίδης, Λύχνας, Κεσίδης, Χωλόπουλος, Φουλατσικλής, Πετρίδης, Καλτσάς, Χωματάς, Κολεσίδης, Παπατζίκος Α., Αλεξιάδης, Τσιούχας, Μπαλτζής.

Το παρών έδωσαν, επίσης, και οι... παλιές καραβάνες: Κουσουλάκης Σωκράτης, Θεοδωρίδης Θέμης, Μιχαηλίδης Παναγιώτης, Μπαρμπαρούσης Γιάννης, Παπαδόπουλος Θωμάς, Μήττας Ζήσης, καθώς και ο Άγγελος Σπυρίδων.

Με τους παλαιμάχους των Τρικάλων, οι οποία ενθουσιάστηκαν από τη φιλοξενία, αγωνίστηκαν οι Λαφαζάνης, Βαγενάς, Τσαφίτσας, Πράπας, Μπακάλης, Πρεκατές, Κολώνας, Πιάζας, Ζαβλανός, Λιαγάρας, Λάσκος, Μιχαήλ, Μπουλούτσος, Καραθανάσης, Ζήκος, Δημητρίου, Σακελλαρίου, Φάσας.

Διαιτητής της συνάντησης στο α' ημίχρονο ήταν ο επίσης παλαίμαχος Σιουκούρογλου Μπάμπης, ενώ στην επανάληψη ο Δέλλας. Βοηθός και στα δυο ημίχρονα ο νεαρός Σιουκούρογλου Ευτύχης.