Λυμούσης: "Εργάστηκα σε ένα νοικοκυρεμένα σωματείο"

Ο πρώην πλέον προπονητής του ΜΕΓΑ Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας, Λυμούσης Αντώνης, μετά από μια πετυχημένη ομολογουμένως χρονιά στην ομάδα, που και ο ίδιος συνέβαλε τα μέγιστα για να πρωταγωνιστήσει σε κύπελλο, αλλά κυρίως στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας, όπου αν και νεοφώτιστη στην κατηγορία, τερμάτισε στην 3η θέση και διεκδίκησε όσο μπορούσε, το "σπάσιμο" της έδρας της μετέπειτα πρωταθλήτριας Αγκαθιάς, κερδίζοντας το χειροκρότημα απ' όλους για την παρουσία της, αποχώρησε από τον ΜΕΓΑ σαν φίλος. Ο ίδιος μετά και την επίσημη ανακοίνωση από την διοίκηση, τόνισε τα εξής:

"Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Καλαϊτζίδη και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, που μου δώσανε την δυνατότητα να εργαστώ σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, στο οποίο ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα ερασιτεχνικά πάντα σαν αθλητής, αλλά και προπονητικά, την γενέτειρά μου και θα παραμείνω στρατιώτης αυτής της ομάδας.

Να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της νεοσύστατης ακαδημίας μας. Να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνεργαστήκαμε την χρονιά που πέρασε, μια χρονιά δύσκολη, αλλά γεμάτη με θετική εμπειρία και πολύ καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα κάποιοι μπορεί να αδικήθηκαν, αλλά με το χέρι στην καρδιά ποτέ δεν έβαλα κάποιον ή κάποιους πάνω από την ΟΜΑΔΑ.

Μετά από πολύ σκέψη και όταν ακόμη έδωσα την έκθεση στην διοίκηση, για καθαρά προσωπικούς λόγους, πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω την συνεργασία μας αφού δεν βρέθηκε χρυσή τομή. Πιστεύω πως αυτή η απόφαση θα κάνει καλό και σε εμένα, αλλά και στην ΟΜΑΔΑ για την συνέχεια. Εύχομαι στο νέο διοικητικό σχήμα, του οποίου ηγείται και πάλι ο κ. Καλαϊτζίδης, να φθάσει τον "ΜΕΓΑ" όσο πιο ψηλά γίνεται, δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα και σε πολλά παιδιά που έρχονται από την ακαδημία, να πάρουν κάποιες συμμετοχές.

Για ότι με χρειαστεί η οικογένεια του Μέγα θα είμαι πάντα παρόν". Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και να παιχθεί όμορφο ποδόσφαιρο που θα το χαίρονται όλοι".