Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Βέροια για την υπογειοποίηση καλωδίων της ΔΕΗ

Η Αστυνομική Διεύθυνση αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης αστικού τοπίου και υπογειοποίησης των δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ στις οδούς Βενιζέλου, Θες/νικης και Σταδίου στη Βέροια αποφάσισε τα εξής:

α) Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 18/06/2014 και από ώρα 08:00 έως 15:00, στην συμβολή της με την οδό Βενιζέλου με κατεύθυνση από την οδό Βενιζέλου προς Μακροχώρι, κατά την διάρκεια εργασιών επί της οδού Θεσσαλονίκης. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της οδού Σταδίου – Παυσανίου.

β) Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Θεσσαλονίκης από την οδό Παυσανίου προς την οδό Βενιζέλου την Πέμπτη 19/06/2014 και από ώρα 08:00 έως 15:00 κατά την διάρκεια εργασιών επί της οδού Θεσσαλονίκης στην συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, με κατεύθυνση προς Βέροια. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω των οδών Παυσανίου και Σταδίου.
Βέροια 18 Ιουνίου 2014

γ) Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Βενιζέλου την Παρασκευή 20/06/2014 και από ώρα 08:00 έως 15:00 από την οδό Υψηλάντη έως την συμβολή της με την οδό Ανθέων, στον κλάδο κυκλοφορίας προς είσοδο πόλης, κατά την διάρκεια εργασιών επί της οδού Βενιζέλου, στο ως άνω τμήμα. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται με αμφίδρομη κίνηση επί της οδού Βενιζέλου στο κλάδο κυκλοφορίας προς έξοδο πόλης.

δ) Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων την Κυριακή 22/06/2014 και από ώρα 08:00 έως 15:00 στην οδό Σταδίου, από την συμβολή της με την οδό Παυσανίου έως τη συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης κατά την διάρκεια εργασιών επί της οδού Σταδίου στην συμβολή της με την οδό Θεσσαλονίκης και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας. Η κίνηση θα διεξάγεται μέσω των οδών Παυσανίου και Θεσσαλονίκης.