Βέροια: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το πανηγύρι του Αγίου Αντωνίου

agios antonios malakousi

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόσει η τροχαία στο κέντρο της Βέροιας για τις ανάγκες της πανήγυρης του Αγίου Αντωνίου. Συγκεκριμένα, αποφάσισε τα εξής:

Την απαγόρευση της στάσης, στάθμευσης και κυκλοφορίας παντός είδους οχημάτων στην οδό Αγ. Αντωνίου από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Βερμίου, στην οδό Μαλακούση από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Κεντρικής, στην οδό Βενιζέλου από τη συμβολή της με την οδό Μαλακούση έως τη συμβολή της με την οδό Εληάς, στην οδό Εληάς από τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως, στην οδό Ανοίξεως από τη συμβολή της με την οδό Εληάς έως τη συμβολή της με την οδό Μ. Αλεξάνδρου, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως τη συμβολή της με την οδό Βενιζέλου, από ώρες 17:00΄ έως την 22:00΄ της Πέμπτης 31/07/2014, κατά τη διάρκεια της Υποδοχής του Τιμίου Σταυρού

και της Λιτανείας

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στο χώρο στάθμευσης έναντι του Ιερού Ναού Αγ. Αντωνίου την Παρασκευή 01/08/2014 και από ώρες 06:00΄ έως 11:30΄, κατά την Αρχιερατική θεία Λειτουργία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά τις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων οδών με μέριμνα του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας.