Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας

"Μ ένα έθιμο αγκαλιά ξαναθυμάμαι τα παλιά !Κι όλα εμπρός μου ζωντανεύουν, με διδάσκουν ,με μαγεύουν …." Και κάπως έτσι ξεκίνησε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του 9ου Δημοτικού σχολείου Βέροιας που έγινε στον χώρο του σχολείου την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου . Άρχισε να μετράει ο χρόνος αντίστροφα και άναψε το καράβι.

Τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα . Σειρά πήρε η λύρα, το νταούλι και οι χορευτές του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Νικομήδειας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ που παρουσίασαν το έθιμο των Μωμόγερων . Η γριά ,η νύφη , ο γιατρός , ο χωροφύλακας, οι χορευτές όλοι τους υπέροχοι . Το χειροκρότημα μεγάλο.

Μια γιορτή γεμάτη κέφι, γέλιο, χορό, κατασκευές, Face painting, χριστουγεννιάτικο παζάρι, με ζεστό γλυκό κρασί ,ψητά κάστανα και γλυκίσματα για μικρούς και μεγάλους .

"Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη προσφορά τους:
 Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Νικομήδειας ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
 Παπαδόπουλο Μιχάλη
 Συρόκα Σωτήρη
 Πατσίκα Ζήση
 Δημητριάδου Αγάπη
 Παπαδόπουλο Χρήστο

Ο Σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα όλους τους γονείς που βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, να πραγματοποιηθεί η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή . Ευχαριστούμε επίσης όλους όσους παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον διευθυντή κο Γκιορτζή Εμμανουήλ και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, που είναι πάντα αρωγοί και συνεργάτες στις δράσεις του Συλλόγου μας, τον μουσικό του σχολείου μας κ. Σαρακατσιάνο Αντώνη που συντόνισε την χορωδία για τα κάλαντα.
Ευχαριστούμε επίσης μέσα από την καρδιά μας τους:
Αγγελική , Άννα, Βασιλική, Βίκυ, Βίκυ, Γεωργία, Γιώτα, Δήμητρα, Έλενα, Ελένη, Ελένη, Ελεονώρα, Ιωάννα , Κορίνα, Μαρία, Μαρία , Μελίνα , Νίκη, Νικολέτα, , Σπυριδούλα, Φανή, Φανή, Φωτεινή, Χρύσα, Ανδρέα, Γιώργο, Γιώργο ,Δημήτρη , Πέτρο που ακούραστα για άλλη μια φορά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές, με υγεία το νέο έτος" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.

IMG 8836 2IMG 8836 2IMG 8836 2