Φροντιστήριο ΕΝΑ: και πάλι στηρίζει τον Φιλίππειο

Το Φροντιστήριο ΕΝΑ στηρίζει τον 8ο Φιλίππειο δρόμο, τον αγώνα της πόλης μας. Με ένα δυναμικό χορηγικό πρόγραμμα επιβεβαιώνει με συνέπεια, για μια ακόμη φορά, τη στήριξή του στον τοπικό αθλητισμό και τα νιάτα της πόλης μας. Το Φροντιστήριο ΕΝΑ  επιβραβεύει τα ιδανικά της συμμετοχής και του εθελοντισμού και παρέχει σε όσους μικρούς και μεγάλους αθλητές τρέξουν στους Σαββατιάτικους αγώνες από ένα σακίδιο για να θυμούνται καθημερινά τη συμμετοχή τους στον αγώνα.  

Το Φροντιστήριο ΕΝΑ όμως μεριμνά και για την πνευματική – εκπαιδευτική υποστήριξη των συμμετεχόντων. Προσφέρει λοιπόν σε όλους ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής από καθηγητές με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στο αντικείμενο.  Το Φροντιστήριο ένα, το φροντιστήριο με την μεγαλύτερη παράδοση στο μάθημα της Έκθεσης θα μυήσει, μικρούς και μεγάλους, στα μυστικά της γραφής και της παραγωγής λόγου.

Και το τελευταίο: Το Φροντιστήριο ΕΝΑ, όπως κάθε χρόνο, στηρίζει έμπρακτα τη γιορτή της πόλης και συμμετέχει στο City Trail, με ομάδα αποτελούμενη από μαθητές, πρώην και νυν, και καθηγητές.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 το Φροντιστήριο ένα δίνει ραντεβού στην αφετηρία του Φιλίππειου.

78480984 503732560229985 3767707571620675584 n