Βέροια: Μαθήματα σχεδίου και ζωγραφικής στο εργαστήρι Αρώνη

Συνεχίζουμε και φέτος τη λειτουργία των εργαστηρίων μας στη Βέροια και στη Θεσσαλονίκη μετά από τα πολύ θεαματικά αποτελέσματα και την καθολική μέχρι τώρα επιτυχία των μαθητών μας στις σχολές της επιθυμίας τους με πολύ καλές επιδόσεις στην κατάταξη των εισαγομένων.

Ειδικότερα στη Βέροια, φέτος θα σας υποδεχτούμε στις καινούριες ευρύχωρες και ευήλιες εγκαταστάσεις μας, στην οδό Βελισσαρίου 2 στην περιοχή του Φιλίππειου.

Στο εργαστήρι μας παραδίδονται μαθήματα Αρχιτεκτονικού σχεδίου, Ελευθέρου και Γραμμικού για τις εξετάσεις στην Αρχιτεκτονική Σχολή και στα ΑΤΕΙ, καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα για τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών (προτομές με κάρβουνο, συνθέσεις με ακρυλικό χρώμα).

Τα μαθήματα του σχεδίου και της ζωγραφικής είναι κάτι καινούριο για τους περισσότερους μαθητές που προετοιμάζονται για το πανεπιστήμιο. Σ’ αυτά συναντούν έννοιες και θέματα που για πρώτη φορά συναντούν μπροστά τους στην μαθητική τους καριέρα. Γι’ αυτό χρειάζεται ευθύνη, προσοχή και μεθοδικότητα στην επιλογή και την διαχείριση των θεμάτων, έτσι ώστε οι καινούριες αυτές πληροφορίες να γίνουν εύκολα και γρήγορα κατανοητές από τους μαθητές.

Τα προγράμματα που εφαρμόζουμε στο εργαστήρι μας στοχεύουν στις ανάγκες του κάθε υποψηφίου ξεχωριστά, ανάλογα με την πρόοδο του, την οποία και παρακολουθούμε ανελλιπώς, μιας και τα έργα των παιδιών φυλάσσονται μέχρι το τέλος του κύκλου σπουδών σε ειδικό ονομαστικό φάκελο για την διαχείριση και την εξαγωγή σχετικών συμπερασμάτων.

Για τον καλύτερο έλεγχο της προόδου των μαθητών διαμορφώνουμε ολιγομελή τμήματα, με διαφορετικά θέματα, ανάλογα με δυναμικότητα του καθενός.

Κατά την διάρκεια της διδακτικής περιόδου εφαρμόζουμε συνθήκες προσομοίωσης των εξετάσεων. Tα θέματα που επεξεργαζόμαστε είναι αυτά που δόθηκαν σε εξετάσεις για τις Αρχιτεκτονικές Σχολές και τις Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών προηγουμένων ετών.
Βαθμολογούμε τα θέματα με βάση τις οδηγίες που δίνει το Υπουργείο προς τους βαθμολογητές των εξετάσεων. Έτσι, γνωρίζοντας τα επί μέρους αξιολογικά κριτήρια και μπαίνοντας στην λογική του εξεταστή, οι υποψήφιοι μαθαίνουν να αξιολογούν από μόνοι τους την δική τους εργασία.

Ως εργαστήρι, παρέχουμε ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ, με αξιολόγηση επίδοσης, σύμφωνα με το σύστημα βαθμολόγησης των βρετανικών πανεπιστημίων (10-9 first, 8-9 upper second, 6-8 second, 5-6 upper third, 3-5 third, fail) ώστε να μπορούν αυτές να αξιοποιηθούν σε κάθε επικοινωνία του μαθητή με σχολές του εξωτερικού.

Όσες σημειώσεις κι αν χρειαστούν τις διανέμουμε δωρεάν στους μαθητές μας.

Οι γονείς, ενημερώνονται με ραντεβού, όποτε το θελήσουν, για την πορεία των παιδιών τους. Όμως, στο τέλος του κάθε μήνα, επικοινωνούμε με δική μας πρωτοβουλία για μια τηλεφωνική ενημέρωση προς τους κηδεμόνες.

Στο εργαστήρι μας λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα για τις τάξεις Α', Β' και Γ' Λυκείου.

Για Αρχιτεκτονικές Σχολές:

Χειμερινά τμήματα.

Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019
Διάρκεια: 28-32 συναντήσεις.
Διάρκεια κάθε μαθήματος: 6 ώρες για τη Γ' Λυκείου, 5 ώρες για τη Β' και 4 ώρες για την Α' Λυκείου.
Τα μαθήματα γίνονται κάθε Σάββατο 10 – 4 μμ.
Τα μαθήματα του ελευθέρου και του γραμμικού σχεδίου γίνονται εναλλάξ, ένα Σάββατο το ένα, ένα Σάββατο το άλλο.

Θερινά τμήματα.

Για Α' και Β' Λυκείου.

Έναρξη: Μέσα Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
Διάρκεια: 12 εξάωρα μαθήματα, με τρεις συναντήσεις την εβδομάδα.
Στο διάστημα 20 Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου το εργαστήρι παραμένει κλειστό.

Για Ανώτατες Σχολές Καλών Τεχνών:

Χειμερινά τμήματα.

Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019
Διάρκεια: 70 περίπου συναντήσεις.
Διάρκεια κάθε μαθήματος: 6 ώρες για τη Γ' Λυκείου, 5 ώρες για τη Β' και 4 ώρες για την Α' Λυκείου.
Αν οι υποψήφιοι της Α' ή Β'Λυκείου επιθυμούν να πάρουν μέρος στις εξετάσεις των ταλέντων τότε η διάρκεια των μαθημάτων είναι 6 ώρες για κάθε μάθημα.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη, Παρασκευή 3.30 – 9 μμ. και Σάββατο 10 – 4 μμ.

Θερινά τμήματα.

Για Α και Β Λυκείου.

Έναρξη: Μέσα Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
Διάρκεια: 12 εξάωρα μαθήματα, με τρεις συναντήσεις την εβδομάδα.
Στο διάστημα 15 Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου το εργαστήρι παραμένει κλειστό.

Διεύθυνση:
Βελισσαρίου 2, Φιλίππειο, Βέροια
Σπάρτης 8, Περιοχή Ευζώνων, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977 714 774
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.